Новини за 03.11.2020

Два хлопчика загинули від отруєння газом у квартирі: це не перший випадок у будинку (відео)

Батько пригадує, що усій сім’ї у ту страшну ніч раптом стало зле. До цього у під’їзді три доби мешканці відчували запах газу.

Від жорстоких побоїв у Хмельницькому померла 4-річна дівчинка

Учора ввечері, 2 листопада, в реанімаційному відділенні Хмельницької дитячої лікарні померла 4-річна дівчинка, яку майже місяць тому з численними травмами доставили до медзакладу.

Жителі Хмельниччини через шахраїв втратили майже 60 тисяч гривень

Минулої доби до територіальних підрозділів поліції Хмельницької області надійшло 5 заяв від громадян, які стали жертвами шахраїв.

РозCORONовані закупівлі: корупційні лазівки та відсутність контролю

Пандемія коронавірусу зупинила увесь світ та Україну на кілька місяців. Після послаблення карантину світ так і не повернувся у попередні реалії. І поки всі сиділи вдома і слідкували за тим, як новий вірус тероризує людство, деякі бізнесмени взялись освоювати бюджетні гроші. В Україні уряд дозволив державним і комунальним установам купувати без складних процедур, без жодної […]

На Хмельниччині поліцейські оголосили про підозру чоловікові, який до смерті побив свого дядька

25-річний зловмисник повідомив, що потерпілий уже прийшов до нього побитим і згодом втратив свідомість. Проте, коли поліцейські приїхали на місце події, то виявили безліч слідів, що свідчили про сутичку саме між заявником та загиблим. У результаті чоловік у скоєному зізнався. Його затримали і вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Популярне