Новини за 16.10.2020

У Хмельницькому кандидатка закликала студентів вишу, в якому викладає, агітувати за неї

У Хмельницькому кандидатка на посаду міського голови, яка також є деканом факультету Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, але перебуває у відпустці, закликала студентів цього вишу знайти по 5 друзів, які б проголосували за неї, а також ставити лайки на її сторінці в Facebook.

У “червоному” Хмельницькому заклади харчування працюватимуть не довше 20:00, транспорт не зупинятимуть

У “червоному” Хмельницькому заклади харчування працюватимуть не довше 20.00.

Чи можуть мешканці висаджувати у дворі дерева та встановлювати декоративні скульптури

Місцевий простір повинен бути максимально зручним та комфортним для людей. Так, прибудинкова територія призначена для обслуговування багатоквартирного будинку. Тому власники (співвласники) та наймачі (орендарі) квартир мають право використовувати цю територію для задоволення своїх житлових, соціальних і побутових потреб. А якщо ви хочете посадити дерева біля під’їзду або встановити декоративну скульптуру? Чи можна самостійно розмістити той чи інший декоративний об’єкт або посади зелені насадження у міському публічному просторі, розповідають юристи системи безоплатної правової допомоги.

Хмельницькі поліцейські встановлюють особу зловмисника, який повідомив про неправдиве замінування школи

Спеціалісти-вибухотехніки оглянули приміщення школи та прилеглу територію, проте жодних вибухонебезпечних предметів не виявили.

За дев’ять місяців мешканці Хмельниччини витратили на нові авто 36 млн доларів

Впродовж січня-вересня поточного року у Хмельницькому та області придбано 1,3 тис. нових автомобілів на загальну суму 36 млн доларів.

Тривають ремонтні роботи на дорогах Ізяславщини

В ході реалізації на території Ізяславського району Національного проєкту «Велике будівництво» активно ведуться  ремонтні роботи на ділянці дороги Т-18-04  Корець-Славута-Антоніни (на відрізку від Сахновецького перехрестя, через села Сахнівці, Влашанівка, Нове Село, Свириди, до межі із Красилівським районом), які здійснює ТОВ «СТЛ+М», що є підрядною організацію.

Чілдрен Кінофест оголошує п’ятий конкурс дитячих фільмів

Фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест» оголошує П’ятий конкурс короткометражних фільмів, знятих дітьми. До участі приймаються стрічки, створені молодими людьми у віці від 7 до 14 років. Двадцять фільмів-фіналістів будуть показані в містах-учасниках фестивалю, а переможці отримають нагороди.

Популярне