Новини за 20.05.2019

Полісмени оголосили про підозру зловмисникові, який проломив 22-річному молодику пляшкою череп

Подія сталася вночі 18 травня у місті Волочиськ по вулиці Незалежності поблизу магазину «Повна торба». Як інформує прес-служба поліцейських, під час конфлікту зловмисник проломив потерпілому пляшкою череп. Встановити і затримати його допомогло відео з камер спостереження.

На Хмельниччині чоловік викрав із господарства автівку та скоїв на ній ДТП

Вчора, 19 травня, працівники кримінальної поліції Старосинявського відділення поліції затримали 25-річного місцевого жителя, який викрав «ВАЗ 21099», скоїв на ньому ДТП та залишив місце події. І, як з’ясувалося згодом, ще й вчинив крадіжку грошей з господарства потерпілого.

Хмельницькі гвардійці затримали молодиків з наркотиками

Протягом трьох минулих діб військовослужбовцями військової частини 3053 Національної гвардії України під час несення служби з охорони громадського порядку було затримано 8 осіб з наркотичною речовиною.

Хмельницькі патрульні провели майстер-клас з тактичної підготовки

17 травня, в рамках І міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура», патрульні провели майстер-клас з тактичної підготовки для учнів шкіл міста. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції. 

Поліцейські затримали двох браконьєрів, які ловили рибу за допомогою сіток

У Летичівському та Полонському районах працівники поліції виявили двох чоловіків, які ловили рибу за допомогою сіток. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

На Хмельниччині викритому на хабарі фіскалу оголошено про підозру

Сума одержаної неправомірної вигоди складає 15 тисяч гривень. Сьогодні підозрюваному суд буде обирати запобіжний захід. Про це інформує прес-служба Управління захисту економіки в Хмельницькій області. 

Минулої доби у Хмельницькому сталося дві аварії

Як інформує прес-служба поліцейських, у Хмельницькому минулої доби сталося дві ДТП. Внаслідок аварій травмувалося двоє дітей та четверо дорослих. Близько 09.40 по вулиці Свободи автомобіль скоїв наїзд на 8-річного хлопчика, а о 18.00 по вулиці Старицького зіткнулися «Рено Мастер» та «БМВ». 

На Хмельниччині поліція вилучила із обігу понад 4 тонни «фальсифікату»

Також було припинено діяльність підпільного цеху з виробництва паперової тари типу «bag-in-box». Щодоби у цеху могли виготовляти до 4 800 одиниць.

На Хмельниччині внаслідок ДТП одна людина загинула і троє травмувалися

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 19 травня, близько 20.00 години в селі Крупець Славутського району на автодорозі «Рівне — Городище — Старокостянтинів». Про аварію інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Незважаючи на зливу, до “сімейної” ходи долучилися тисячі хмельничан

Вчора, 19 травня, тисячі хмельничан, не зважаючи на сильну зливу, пройшлися від Костелу Христа Царя Всесвіту (проспект Миру, 55) вулицями Бандери, Кам’янецькою та Проскурівською до майданчика перед кінотеатром ім. Т. Шевченка. Учасники ходи переконані, що міцна сім’я – це запорука міцної держави.

Популярне