Новини за 27.10.2020

У Хмельницькому інформація про замінування військкомату не підтвердилась

Спеціалісти-вибухотехніки оглянули приміщення військкомату та прилеглу територію, проте жодних вибухонебезпечних предметів не виявили.

В Хмельницькій області дільниці повністю закінчили підрахунок голосів

У регіонах України завершується процес підрахунку голосів виборців на виборчих дільницях на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року, складання відповідних протоколів, передачі їх разом з іншою виборчою документацією від дільничних виборчих комісій до сільських, селищних та міських ТВК.

Ховався вдома і був у стані алкогольного сп’яніння: поліція розшукала водія, який спровокував важке ДТП та втік

Чоловік, спровокувавши на своєму автомобілі «Део Есперо» дорожньо-транспортну пригоду з двома потерпілими, кинув транспортний засіб на дорозі і пішки втік з місця події.

У Теофіполі суд оштрафував підприємця за не дотримання соціальної дистанції в магазині

Теофіпольський районний суд визнав винним місцевого приватного підприємця за порушення правил карантину (ст. 44-3 КУпАП) і призначив штраф 17 тис. грн.

Полонський район: рятувальники ліквідували наслідки ДТП

26 жовтня о 15:12 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Ганнусине Полонського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля CHEVROLET AVEO. На місце аварії невідкладно прибули рятувальники ДСНС, правоохоронці та медики.

Голосування на Хмельниччині: низка порушень та тривалий підрахунок голосів, проте без серйозних проблем

Попри зафіксовані порушення та складний і тривалий процес підрахунку голосів, день виборів на Хмельниччині минув без серйозних проблем та нестандартних ситуацій, які могли б впливати на результати волевиявлення громадян. Про це говорили під час пресконференції ОПОРИ у Хмельницькому 26 жовтня.

Популярне