Новини за 29.07.2019

На Хмельниччині випадковий свідок допоміг затримати зловмисника, який пограбував магазин

Житель Нетішина Сергій Остапчук відгукнувся на прохання продавчині про допомогу, наздогнав грабіжника і утримував його до приїзду працівників поліції.

Хмельниччина долучилася до Ініціативи CoST

Сьогодні Хмельниччина зробила важливий крок у напрямку забезпечення публічності та відкритості використання коштів у дорожній галузі: область долучилася до Ініціативи прозорості CoST (Construction Sector Transparency Initiative).

На Хмельниччині місцевою прокуратурою викрито антиконкурентні узгоджені дії учасників публічної закупівлі на суму майже 900 тис грн

Реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, органи прокуратури Хмельниччини проводять вивчення стану додержання вимог законодавства про публічні закупівлі.

На Хмельниччині поліцейські впродовж години розшукали зниклого 12-річного хлопчика

Сьогодні, 29 липня, близько 1-ї години ночі до Городоцького відділу поліції звернувся житель села Жищинці, який повідомив, що у невідомому напрямку зник його 12-річний син.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувався 84-річний велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 28 липня, близько 19.00 години в селі Ружичанка Хмельницького району по вулиці Хмельницькій неподалік магазину «Центр+»

Незабаром розпочнеться сезон полювання

Під керівництвом першого заступника начальника Хмельницького ОУЛМГ П.С.Золотого відбулася нарада до відкриття сезону полювання на пернату дичину.

Кам’янець-Подільський: кількість травмованих за минулий тиждень менша

За даними травмпункту міської лікарні, з 22 по 29 липня в Кам’янці-Подільському зареєстровано 172 особи, які постраждали внаслідок нещасних випадків невиробничого характеру (за попередній тиждень – 182 особи). В тому числі 47 дітей (за попередній тиждень – 33).

Нетішин: вогнеборці ліквідували пожежу в приміщенні бару

27 липня о 16:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Нетішин на вул. Курчатова горить бар.

Популярне