Новини за 10.08.2021

На Хмельниччині поліція затримала 43-річного чоловіка за підозрою у вбивстві обох батьків

Працівники Хмельницького районного управління поліції затримали 43-річного мешканця с. Подолянське Віньковецької тергромади, що на Хмельниччині, якого підозрюють у вбивстві батька та матері.

До 2 років позбавлення волі засуджено шахрая, який ошукав мешканців Кам’янець-Подільського району на 200 тис грн

Прокурорами Кам’янець-Подільської окружної прокуратури у суді доведено вину 39-річного мешканця Миколаївської області у шахрайстві, вчиненому повторно та за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України).

ДТП у Шепетівці꞉ постраждав мотоцикліст

Сьогод­ні, 9 сер­пня, у міс­ті Ше­пе­тів­ці о 14:37 на кіль­ці, пря­мі­сінь­ко бі­ля район­но­го уп­равлін­ня по­лі­ції, ста­ла­ся до­рожньо-тран­спортна при­го­да. Там не роз­ми­ну­ли­ся ав­то­мо­біль Mitsubishi Galant, за кер­мом яко­го був 45-річ­ний чо­ло­вік, та мо­то­цикл Forte FT125, яким ке­ру­вав мо­ло­дик 23-х ро­ків.

На Хмельниччині обмолотили половину площ ранніх зернових культур

Як повідомляють у Департаменті розвитку агропромислового комплексу та земельних відносин облдержадміністрації, на Хмельниччині продовжується збирання ранніх зернових і технічних культур. Станом на 09 серпня скошено і обмолочено 156 тис. га ранніх зернових культур – це 52% до площ, які підлягають до збирання. Валовий збір становить 1 млн тонн при середній урожайності 64 ц/га.

Популярне