Новини за 14.05.2021

Діагноз – «мусорка». Або, як безвідповідальність ХКП «Спецкомунтранс» поступово призводить до екологічного лиха

Питання поводження з побутовими відходами у сучасному світі завжди було великою проблемою. Сьогодні ситуація особливо загострилася. Всі ми пам’ятаємо про трагедію 2016 року на Грибовицькому сміттєзвалищі біля Львова, яка буквально прокричала Україні про глобальні екологічні проблеми.

Поліція оголосила про підозру батькові, який «виховував» дітей розпеченою коцюбою

Слідчі Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України відносно чоловіка, який розпеченою коцюбою побив двох своїх малолітніх дітей.

В смт. Смотрич діти отруїлися алкоголем

13.05.2021 року близько першої години ночі на лінію «102» надійшло повідомлення з КНП «Чемеровецької багатопрофільної лікарні» по факту доставлення 3-х неповнолітніх осіб з алкогольним отруєнням.

Правоохоронцями викрито хмельничанина, який збував амфетамін

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури на збуті особливо небезпечних психотропних речовин викрито 26-річного мешканця обласного центру.

Шепетівські рятувальники прибрали з автодороги повалене дерево

13 травня о 16:55 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що поблизу села Водички Ямпільської територіальної громади на автодорогу впало дерево, перекривши проїжджу частину.

Популярне