Новини за 03.08.2020

Слідчі з’ясовують обставини ДТП на Деражнянщині, в результаті якої загинула жінка і п’ятеро людей травмувалися

Слідчі відділу розслідування ДТП Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області розслідують дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якою одна жінка померла в реанімації та п’ятеро людей отримали травми.

Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом самовільного зайняття цінних земель на березі річки Смотрич

Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою спільно із фахівцям Головного управління Держгеокадастру в Хмельницькій області виявлено факт грубого порушення вимог законодавства при відведенні та використанні особливо цінних земель на території Слобідо-Кульчинецької ОТГ.

Упродовж вихідних на Хмельниччині сталося 2 ДТП, у яких травмувалось двоє пішоходів

1-2 серпня на Хмельниччині сталося 2 ДТП з потерпілими. Події мали місце у м. Хмельницькому та Кам’янець-Подільському районі. У результаті травми отримали 20-річний юнак та 12-річний хлопчик.

Від COVID-19 померла працівниця управляючої муніципальної компанії

Станом на 3 серпня, в Хмельницькій області зафіксований ще один летальний випадок внаслідок захворювання на COVID-19. У Хмельницькій інфекційній лікарні померла 68-річна пацієнтка з Хмельницького, повідомляє ОДА.

Агентурний псевдонім “Мадлен”. Суд звільнив від кримінальної відповідальності хмельницьку освітянку, завербовану ФСБ

Хмельницький міськрайонний суд звільнив від кримінальної відповідальності заступницю директора Хмельницького міжшкільного навчально-виробничого комбінату, обвинувачену в готуванні до державної зради (ч.1 ст.14 ч.1 ст. 111КК України).

Популярне