Новини за 03.06.2019

На Старокостянтинівщині загинув 21-річний мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 3 червня, близько 08.00 години на сільській дорозі в напрямку села Криниця Старокостянтинівського району. Про аварію повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

На Хмельниччині за привласнення коштів засуджено колишнього державного виконавця

Працівниками Городоцької місцевої прокуратури в суді доведено вину мешканця Волочиського району у вчиненні ряду кримінальних правопорушень.

За інформацією обласної прокуратури, встановлено, що, перебуваючи на посаді державного виконавця, зловмисник привласнив кошти, передані стороною виконавчого провадження в рахунок погашення боргу.

Електронна петиція щодо установки сортувальних контейнерів для сміття набрала 500 голосів

Як інформує прес-служба Хмельницької міської ради, петицію вже направили на розгляд. 

Відділ роботи зі зверненнями громадян міської ради повідомляє, що, відповідно до пункту 4.3. “Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді”, затвердженого рішенням сесії міської ради від 27.01.2016 року, міському голові направлено для розгляду електронну петицію”Установка сортувальних контейнерів для сміття у кожному дворі, створення спеціальної служби, яка займалась би вивезенням даних відходів і їх переробкою”, збір підписів на підтримку якої завершено.

У травні Хмельницький рибоохоронний патруль викрив 125 порушень

еріод з 1 по 31 травня 2019 року Хмельницьким рибоохоронним патрулем здійснено 69 рибоохоронних рейдів на водоймах та ринках області. У результаті проведених заходів викрито 125 правопорушень. Про це повідомляє прес-служба управління. 

Хмельницькі поліцейські подарували справжнє свято вихованцям притулку «Щасливе дитинство»

ми вихідними працівники Головного управління Національної поліції Хмельницької області завітали у гості до вихованців підшефного дитячого притулку «Щасливе дитинство», що у Полонному. Про захід інформує прес-служба правоохоронців. 

Суд задовольнив позов дніпровських енергетиків про відшкодування боргу за спожиту недообліковану електроенергію

Про це інформує прес-служба Хмельницького апеляційного суду. 

На початку року представник АТ«ДТЕК Дніпровські електромережі» звернувся до Полонського районного суду з позовом про відшкодування заборгованості за спожиту, але недообліковану електричну енергію. Така ситуація виникла внаслідок порушення споживачами Правил користування електричною енергією для населення. 

У Хмельницькому горів причеп вантажівки

м.Хмельницький: рятувальники ліквідували пожежу причепу. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

3 червня о 02:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу причепу на вул. Пілотській.  

Як хмельничани Міжнародний день захисту дітей святкували

У День захисту дітей для маленьких хмельничан влаштували театральний фестиваль «Чаро-дій». Про це повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради. 

До складу семи ОВК Хмельниччини увійшли 126 представників 23 партій

До позачергових парламентських виборів, які відбудуться 21 липня 2019 року, в Хмельницькій області утворено 7 окружних виборчих комісій. У складі них працюватиме 126 осіб – представників 23 політичних партій. За інформацією Громадянської мережі “ОПОРА”, більшість працівників комісій становлять жінки. Центральна виборча комісії постановою від 31 травня 2019 року № 919 «Про утворення окружних виборчих комісій з […]

Лайфхак забудови центра Хмельницького від побратима мера

Квадратні метри в центрі міста Хмельницького – це один з найперспективніших активів. Аби розпочати будівництво у середмісті обласного центру, ну просто величезних грошей не вистачить не те, що у гривні, а й навіть у валюті. Зазвичай для цього потрібні зв’язки та впливові друзі, бажано, серед представників міської влади. І чим більше таких зв’язків та партнерів […]

Популярне