Новини за 23.12.2020

У Хмельницькому за холодну воду прийдеться платити більше

У Хмельницькому з 1 січня зросте вартість водопостачання та водовідведення.

У 2020 році в області зареєстровано 183 випадки інфікування ВІЛ

Щорічно в області реєструється більше 100 випадків вперше встановленої ВІЛ-інфекції. Про це повідомив директор Хмельницького обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом під час засідання обласної координаційної ради з питань профілактики туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу, засідання якої провела заступниця голови ОДА Оксана Ситницька.

Славута: вогнеборці врятували житловий будинок від знищення вогнем

22 грудня о 19:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вул. Сковороди в м. Славута. На місце події було негайно направлено два відділення рятувальників 18-ї державної пожежно-рятувальної частини.

За відсутність дитини в школі без поважних причин на батьків можуть накласти штраф

У яких випадках батькам доведеться сплачувати штраф за пропуск дитиною уроків, розповідає юристка Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ганна Петрик.

У Хмельницькому видатки на дороги “врізали” вдвічі – до 65 млн грн

У 2021 році на утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури хмельницької громади передбачено 65 млн грн 205,6 тис. грн (у 2020 році було 120,8 млн грн).

Голова адміністрації Сергій Гамалій відвідав Хмельницьку АЕС

У рамках візиту Сергій Гамалій відвідав навчально-тренувальний центр ХАЕС, де ознайомився із процесом підготовки персоналу. Зокрема, очільник області мав нагоду спостерігати за навчанням оперативного персоналу, який відпрацьовував одну із позаштатних ситуацій на повномасштабному тренажері блочного щита управління енергоблока.

Популярне