Новини за 05.06.2019

На Хмельниччині у Південному Бузі та притоках трапляється червонокнижна риба

За даними Інституту рибного господарства Національної академії аграрних наук України, у складі аборигенної іхтіофауни р. Південний Буг та її притоків першого порядку в межах Хмельницької області зафіксовано 16 видів риб, які мають господарську цінність. Два види, занесені до Червоної книги України – ялець звичайний та йорж-носар. Про це інформує прес-служба Хмельницького рибоохоронного патруля. 

На Хмельниччині доходи бюджетів усіх рівнів склали 4,4 мільярда гривень

Протягом п‘яти місяців 2019 року бізнес-спільнотою Хмельницькій області до бюджетів усіх рівнів спрямовано податків та зборів у сумі 4,4 мільярда гривень. Це у порівнянні з відповідним періодом минулого року більше на 120 відсотків, або понад 700 мільйонів гривень. Про це інформує ГУ ДФС у Хмельницькій області. 

Чи втримається Вадим Лозовий у своєму губернаторському кріслі?

Кабінет міністрів вносить президенту Володимиру Зеленському подання щодо звільнення низки голів обласних державних адміністрацій. Про це повідомляє “Українська правда”. 

Для зручності мешканців мікрорайону Лезневе запрацював новий автобусний маршрут

Про це повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради. 

На численні звернення громадян розпочав роботу автобусний маршрут №20. Він сполучає мікрорайон Лезневе із Південно-Західним (завод «Катіон»). Маршрут пролягає через центральні вулиці Хмельницького – проспект Миру, вулиці Бандери, Кам’янецьку, Львівське шосе. Роботу двох автобусних одиниць забезпечує комунальне підприємство «Електротранс». Саме комунальному підприємству міський голова Олександр Симчишин дав доручення забезпечити транспортне сполучення мікрорайону в цій частині міста.

За пограбування помешкання названого брата – п’ять років без волі

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним обвинуваченого у грабежі, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчиненому повторно, поєднаному з проникненням у житло. Це частина 3 статті 186 Кримінального кодексу України. Суд призначив йому покарання – 5 років позбавлення волі.

Суд оштрафував директора підприємства за невчасно виплачену працівникам зарплату

З 1 вересня 2018 року по 14 березня 2019 року директор ТОВ «Полонне-Євротранс» порушив вимоги частин 1, 2 статті 115 Кодексу законів про працю України. Та статтю 24 Закону України «Про оплату праці». Як наслідок – на підприємстві утворилося 58864 гривень зарплатного боргу. Про це інформує прес-служба Хмельницького апеляційного суду. 

У Хмельницькому внаслідок двох ДТП травмувалися четверо осіб

По вулиці Тернопільській «Део Ланос» скоїв наїзд на пішохода, а по Кам’янецькій зіткнулися «Форд Ф’южн» та «Фольксваген Гольф». Про аварії повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Чемеровецький суд ухвалив вирок щодо ДТП за участю вантажівки та рейсового автобуса

Чемеровецький районний суд визнав винуватцем ДТП грудня 2017 за участю рейсового автобуса та вантажівки водія останньої. Про це інформує прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

Хмельницькі патрульні затримали ймовірну крадійку по гарячих слідах

Про оперативне затримання повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

Учора, 4 червня, на службу 102, патрульним надійшла інформація про те, що на вулиці Гастелло, невстановлена особа шляхом вільного доступу з візка, який стояв у під’їзді будинку, викрала сумку із документами, грошовими коштами та продуктами харчування, що належали місцевій жительці 1937 року народження.

Популярне