Новини за 13.05.2019

Понад 335 тисяч штрафу сплатить підприємець за неоформлених працівників

Хмельницьким окружним адміністративним судом підтверджено законність та обґрунтованість дій Управління Держпраці у Хмельницькій області щодо накладення штрафу на підприємця у розмірі 335 тисяч 70 грн. за використання праці трьох офіційно неоформлених працівників.

Викрито групу шахраїв, організатор якої, перебуваючи у СІЗО, торгував неіснуючим пальним

Відділом нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Хмельницької області, погоджено повідомлення про підозру відносно трьох членів організованої злочинної групи. Чоловіки шляхом шахрайства незаконно заволоділи коштами мешканців області. 

У Хмельницькому на залізничному вокзалі зловмисник пограбував 20-річного юнака

У Хмельницькому нацгвардійці разом з поліцейськими впродовж кількох хвилин затримали зловмисника, який пограбував 20-річного юнака.

Невідомі особи розгромили нову роздягальню на пляжі в Хмельницькому

На Хмельницькому пляжі невідомі споганили нові роздягальні. Ранок розпочався зовсім не добре – цьогоріч пляж має мати оновлене обличчя: вже встановили нові роздягальні, демонтували старі та ушкоджені, очистили від очерету прибережну смугу, запланували завезти пісок…. Але ще поки купальний сезон не розпочався, а нову роздягальну споганили.

Цієї доби у Хмельницькому двічі горіли гаражі

13 травня о 03:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в гаражі на вул. Козацькій в м. Хмельницький.

У Хмельницькому в результаті ДТП травмувався 26-річний мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 12 травня, близько 21.40 години по вулиці Старокостянтинівське шосе в обласному центрі.

На Хмельниччині на третину зросли надходження до бюджету

З початку 2019 року Хмельницькою митницею ДФС перераховано до бюджету 1,3 мільярда гривень митних платежів, які на 30 відсотків, або на 312 мільйонів гривень перевищують минулорічний показник.

З 11 до 19 травня у Хмельницькому проходитиме Фестиваль сім’ї

Духовна Рада міста Хмельницького за підтримки й участі міської влади та громадських організацій планує провести Фестиваль сім’ї. Впродовж тижня, з 11 до 19 травня, у Хмельницькому відбуватимуться різноманітні заходи для захисту та поширення сімейних цінностей.

Затримано співробітника СІЗО, який намагався пронести на територію установи сухі дріжджі

11 травня 2019 року в ході перевірки оперативної інформації співробітниками установи о 10:00 було проведено догляд особистих речей, працівника установи громадянина Т. Чоловік намагався пройти на територію охоронюваної зони установи, в ході якого виявлено та вилучено поліетиленовий пакунок із сухими дріжджами. Вони знаходились у прихованому вигляді за ременем штанів.

Шаблістка з Нетішина разом зі своєю командою вибороли срібло Кубку світу у Тунісі

Аліна Комащук із Нетішина разом зі своєю командою шаблісток здобули друге місце Кубку світу у Тунісі

Популярне