Новини за 14.08.2019

У селі на Чемеровеччині в будинку завелися змії

На пункт зв’язку 20 ДПРЧ поступило повідомлення від чергового Чемеровецького відділення поліції Городоцького відділу поліції ГУ НП в Хмельницькій області, про те, що в приміщенні житлового будинку 69-річної громадянки завелися змії.

На господарстві у 63-річної жительки Хмельницької області поліцейські виявили насадження конопель

У рамках оперативно-профілактичної операції «Мак-2019» працівники Віньковецького відділення поліції виявили на господарстві у 63-річної жительки райцентру 27 кущів конопель.

Старокостянтинівський район: вогнеборці ліквідували пожежу господарчої будівлі, що сталася через розряд блискавки

13 серпня о 22:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що в наслідок розряду блискавки виникла у господарчій будівлі в с. Морозівка Старокостянтинівського району.

В експортному марафоні бізнес-спільноти Хмельниччини лідирує Польща

З початку року, за даними Хмельницької митниці ДФС, з поміж головних партнерів регіонального бізнесу при експорті власної продукції лідируючі позиції займає Польща, частка якої від загальної кількості оформлень становить 20 відсотків

На вулиці Проспект Миру сталась ДТП з потерпілими

На вулиці Проспект Миру за попередньою інформацією сталась ДТП з потерпілими, саме близко 13:20 години водій (жінка 1985 рн), керуючи ТЗ ВАЗ, здійснила наїзд на пішохода ( хлопчик 10 років). На місці події займаються слідчі.

Залізничний вокзал у Хмельницькому- найдоступніший в Україні

У Хмельницькому відбувся Всеукраїнський семінар, присвячений проблемам створення безбар’єрного простору для людей з інвалідністю. З дев’ятнадцяти областей України в місто з’їхалися 80 учасників, керівників міських та обласних організацій.

Хмельничанка Тетяна Щавінська встановила новий рекорд України з пауерліфтингу

На початку серпня відбулося чимало спортивних змагань. Хмельницькі спортсмени взяли участь у змаганнях із пауерліфтингу, боксу, стрільби. В усіх згаданих видах спорту представники міста показали достойний результат.

Вперше у Хмельницькому для фотографів проведуть Портфоліо-Рев’ю

ахід відбудеться в нашому місті вперше і присвячений 180-річчю фотографії та Міжнародному Дню фотографії. Організаторами виступають Хмельницька обласна організація НСФХУ спільно з Хмельницьким музеєм-студією фотомистецтва. Захід пройде 20 серпня 2019 року у приміщенні Хмельницького музею-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56).

На Хмельниччині поліцейські впродовж 40 хвилин розшукали неповнолітню, яка на 3 дні зникла з дому

13 серпня, близько 15.20 години до Кам’янець-Подільського відділення поліції надійшло повідомлення, що в селі Ріпинці зникла неповнолітня. Дільничний Дмитро Ільїн якраз був у селі, швидко зорієнтувався, де може бути дівчина, і разом зі старшим інспектором ювенальної превенції Анатолієм Саранчуком менш ніж за годину розшукали

На Хмельниччині шалений вітер зірвав покрівлю зі школи

У Хмельницькому районі в с. Мацьківці, вітер зірвав покрівлю з будівлі школи, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ДСНС.

Популярне