Новини за 06.06.2019

Гроза у Кам’янці-Подільському: рятувальники ліквідовують наслідки негоди

В ніч з 5 на 6 червня територією Кам’янець-Подільського району пройшлася сильна гроза, після чого до Служби порятунку почали надходити повідомлення про підтоплення приватних домогосподарств, вулиць та підвальних приміщень. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

Патрульні спільно із співробітниками Укртрансбезпеки вийшли на дороги Хмельниччини

Патрульні спільно із співробітниками Укртрансбезпеки, в складі спільних мобільних груп, проводять відпрацювання у сфері дорожнього перевезення небезпечних вантажів. Також вагові та габаритні параметри яких перевищують нормативні. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

Деражнянський район: рятувальники ліквідували пожежу сінника

5 червня о 17:56 на пункт зв’язку Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу сінника в одному з домогосподарств села Загінці. Про займання повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

Хмельничанин Максим Драч здобув «золото» на Чемпіонаті України з боксу

Про перемогу нашого земляка інформує прес-служба Хмельницької міської ради. 

В місті Дніпро відбувся чемпіонат України з боксу серед молоді. Максим Драч (ДЮСШ “Авангард”) у видовищному поєдинку здобув золоту нагороду у ваговій категорії 91 кг, перемігши боксера з Івано-Франківська із результатом 5:0.

У Хмельницькому 35-річний чоловік впродовж години спричинив одразу 3 ДТП

35-річного жителя Красилівського району затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) ККУ, а також склали 8 адміністративних матеріалів на правопорушника. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

У Хмельницькому курсуватимуть 10 нових тролейбусів

Таку інформацію повідомила прес-служба Хмельницької міської ради. 

Найближчим часом до Хмельницького прибудуть 10 нових тролейбусів, з яких 5 – на автономному ходу. Запас ходу становить до 20 кілометрів. На перші дві одиниці транспорту міська влада очікує вже в червні. До 1 вересня мають бути всі 10 тролейбусів. На осінь також має прибути 10 великогабаритних автобусів. Уже проведено перший платіж – 14,8 млн грн.

Нетішинські вогнеборці звільнили з вогняного полону двох жінок та 5-річну дитину

Про займання повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

5 травня о 12:20 до Служби порятунку «101» від мешканців 9-поверхового житлового будинку, що на вул. Михайлова в м.Нетішин надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в одній із квартир на 5-му поверсі.

У Хмельницькому викрито підпільне виробництво алкогольного фальсифікату

У ході проведення операції «Акциз-2019» співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Хмельницькій області припинили функціонування підпільного цеху з розливу фальсифікованих алкогольних напоїв. Про це інформує прес-служба управління. 

Зеленський відрядив делегацію у Грузію, щоб повернути 10 дітей родини Сусляків до України

5 червня уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба за дорученням Володимира Зеленського зустрівся з представниками Генеральної прокуратури Грузії та Міністерства праці, здоров’я і соціальних справ щодо повернення в Україну 10 дітей родини Сусляків з Хмельниччини. Про це повідомляє прес-служба Глави держави. 

Популярне