Новини за 09.09.2020

Держава не повинна позбуватися найдешевшої енергогенерації в країні – Президент під час візиту на Хмельницьку АЕС

У межах робочої поїздки на Хмельниччину Президент України Володимир Зеленський побував на Хмельницькій атомній електростанції. Наразі на АЕС працює два енергоблоки номінальною потужністю 1000 МВт кожен. Перший енергоблок ввели в експлуатацію ще 1987 року, а другий – у 2004-му. 

Хмельницька міська лікарня розгорнула 100 ліжко-місць для хворих з COVID-19

Хмельницька міська лікарня розгорнула 100 ліжко-місць для хворих з COVID-19 і наразі очікує дозволу від міністерства охорони здоров’я для включення до відповідного переліку медзакладів, що працюють з “коронавірусними” хворими.

За незаконне вирощування конопель суд засудив шепетівчанина до 3-х років позбавлення волі з іспитовим терміном на 1 рік

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької визнав винним 40-річного шепетівчанина у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту) та ч. 2 статті 310 (незаконний посів та вирощування конопель в кількості п’ятдесят і більше рослин). 

Володимир Зеленський ознайомився з реалізацією програми «Велике будівництво» на Хмельниччині

У межах робочої поїздки на Хмельниччину Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом реалізації Національної програми «Велике будівництво» в регіоні. Йдеться про 15 об’єктів інфраструктури: чотири мультифункціональні спортивні майданчики, три стадіони, шість шкіл та два дитсадки.

У Кам’янці-Подільському від COVID-19 померла вихователька садочку

У Кам’янці-Подільському від COVID-19 померла вихователька садочку №21 “Золота рибка” Лариса Бандура.

Минулої доби на Хмельниччині внаслідок ДТП госпіталізували двох громадян

ДТП зафіксовані у Ярмолинецькому та Деражнянському районах. За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження і наразі встановлюють усі обставини подій.

Деражнянський район: рятувальники ліквідували наслідки автопригоди

8 вересня о 14:16 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про автопригоду на автодорозі Деражня-Волоське. Як з’ясувалося, водійка автомобіля ВАЗ-2101 не врахувала дорожньої обстановки та з’їхала на узбіччя, внаслідок чого автомобіль перевернувся.

Популярне