Новини за 03.09.2019

Старокостянтинівський район: вогнеборці ліквідували пожежу житлового будинку

3 вересня о 14:14 на пункт зв’язку Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу одного з житлових будинків у приватному секторі міста Старокостянтинів.

Усі нардепи від Хмельниччини підтримали зняття недоторканності

Верховна Рада підтримала у другому читанні і в цілому законопроект про скасування недоторканності народних депутатів.

Нетішин: рятувальники загасили пожежу легкового автомобіля

3 вересня о 05:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля на вул. Старонетішинській у м.Нетішин.

На Хмельниччині судитимуть директора підприємства, який заволодів третиною мільйона гривень, виділеними з бюджету на ремонт дороги

Органами прокуратури області спільно з іншими правоохоронцями продовжується активна робота з виявлення порушень у сфері бюджетних відносин.

Старокостянтинів: рятувальники приборкали масштабну пожежу на елеваторі

3 вересня о 03:56 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу на елеваторі, що знаходиться на вул. Кривоноса у м.Старокостянтинів Хмельницької області. За підвищеним номером виклику до місця пожежі прибули сім підрозділів ДСНС. По прибуттю перших підрозділів вогонь охопив 1100 кв.м двох складських приміщень, котрі на момент виникнення пожежі […]

У закладах освіти Ізяславщини стартував Олімпійський тиждень

Початок нового 2019/2020 навчального року в закладах освіти Ізяславського району традиційно співпав із проведенням Олімпійського тижня. Організаторами цих заходів виступила Ізялавська районна державна адміністрація.

Популярне