Новини за 12.05.2021

На Хмельниччині взяли під варту чоловіка, підозрюваного у вбивстві та заподіянні тілесних ушкоджень

За клопотанням слідчих слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області суд взяв під варту на період досудового розслідування 49-річного чоловіка, який вбив одного односельчанина та поранив другого. 

За систематичне порушення природоохоронного законодавства посадова особа сплатить державі чималі збитки

В листопаді 2020 року Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області було проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства, в частині виконання вимог Інспекції щодо усунення порушень Меджибізькою територіальною громадою.

Депутати Нетішинської міської ради протиправно передали ділянку землі трьом громадянам без проведення аукціону

За результатами розгляду позовної заяви Шепетівської окружної прокуратури постановою Господарського суду Хмельницької області визнано недійсним рішення Нетішинської міської ради про відчуження з комунальної власності майже 8 га землі вартістю близько 14 млн грн.

В Дунаївцях вбило струмом чоловіка, який перебував на причепі вантажівки

Подія сталася вчора, 11 травня, близько 15.00 години в м. Дунаївці по вул. Шевченка на території одного з приватних підприємств. 

Староста сільської ради заплатить 15 тис 300 грн штрафу за випалювання сухої рослинності

Попри постійні нагадування щодо заборони спалювання сухої трави, залишків сухої рослинності, листя та сміття, інспекторами Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області, при проведенні заходів держконтролю на території Красилівського та Ізяславського районів було виявлено осіб, що чинили самовільне спалювання сухої рослинності.

“Заморожене” будівництво 25-поверхівки у центрі Хмельницького: за понад 2 роки розслідування немає жодного підозрюваного

Хмельницький міськрайонний суд продовжив на шість місяців розслідування у кримінальному провадженні щодо будівництва 25-поверхового житлового комплексу у центрі Хмельницького на вул. Кам’янецька, 2-А.

Популярне