Новини за 26.05.2020

Шепетівка: за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень знайомому затримали 41-річного чоловіка

Події мали місце 22 травня близько 15.00 години в м. Шепетівка в будинку по вулиці Терешкової. Сусідка підозрюваного почула звуки бійки і викликала поліцію. На місце події невідкладно виїхала слідчо-оперативна група Шепетівського відділу поліції.

Слідчі оголоси про підозру членам сімейної ОЗГ, які вимагали з підприємця понад 500 000 гривень «боргу»

Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області спільно зі співробітниками управління стратегічних розслідувань в області ДСР НПУ за процесуального керівництва прокуратури та із залученням спецпідрозділу КОРД викрили 57-річного чоловіка та двох його синів за вимагання 540 тисяч гривень із місцевого підприємця.  У разі несплати зазначених коштів зловмисники погрожували потерпілому та його сім’ї фізичною розправою. І […]

Нетішин: під час пожежі в багатоповерхівці вогнеборці врятували шість людей, з них двоє – неповнолітні (ВІДЕО)

26 травня о 08:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі одного з багатоповерхових житлових будинків на вул. Висоцького в м. Нетішин, що на Хмельниччині.

Пом’якшений карантин – з 1 червня у Хмельницькому запрацює 39 із 41 дитсадка

Міста Хмельницький, Славута і Шепетівка будуть готові відкривати дошкільні навчальні заклади з початку червня.

Хмельницькій області дозволили послаблювати карантин

Станом на 26 травня не готові послаблювати карантин Волинська, Донецька, Закарпатська, Луганська, Львівська, Рівненська та Чернівецька області.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій одна людина загинула і ще четверо отримали травми

Одна із травмованих, 10-річна дівчинка, у важкому стані перебуває у реанімаційному відділенні Хмельницької обласної клінічної лікарні.

Популярне