Новини за 27.07.2019

Хмельницькі поліцейські спільно з колегами із СБУ та міграційної служби видворили за межі України нелегала із багатим кримінальним минулим

Співробітники управління карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із СБУ та міграційної служби видворили за межі країни із забороною в’їзду на 5 років 43-річного громадянина Російської Федерації, який відбував покарання за вчинення умисного вбивства і після виходу на свободу мав намір повернутися до злочинної діяльності. Чоловік є громадянином Російської Федерації. У 2005 […]

На Хмельниччині поліцейські завдяки камерам спостереження впродовж години розшукали і затримали грабіжника

Події мали місце у селищі Летичів 25 липня близько 11.50 години. 28-річний молодик відкрито викрав сумку з грішми, але усі його дії зафіксували камери спостереження, тож поліцейським знадобилось близько години, щоб розшукати і затримати зловмисника.

Городоцький район: рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку, що виникла через розряд блискавки

26 липня о 14:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Лісогірка Городоцького району горить житловий будинок.

Відбулася нарада щодо питання своєчасного початку опалювального сезону 2019-2020 років у м. Шепетівка

Під головуванням т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Олександра Дехтярука відбулася нарада щодо питання своєчасного початку опалювального сезону 2019-2020 років у м. Шепетівка. До участі у засіданні долучилися перший заступник Шепетівського міського голови Володимир Вихівський та начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Сергій Дашковський.

Популярне