Новини за 22.06.2022

Історична нагорода світової проби в плаванні для Хмельниччини

Представник Хмельниччини Михайло Романчук здобув свою першу нагороду на 19 чемпіонаті світу з водних видів спорту – 2022, який наразі триває в Будапешті (Угорщина).

На Хмельниччині браконьєр отримав 2 роки обмеження волі та сплатить 260 тисяч грн компенсації

Вирок суду браконьєрові: 2 роки обмеження волі та 260 тисяч гривень компенсації завданого збитку, інформують у поліції.

У Кам’янці-Подільському оголосили про підозру екс-начальниці відділення поштового зв’язку у привласненні більше 270 тисяч гривень

Нестачу коштів при перерахунку каси відділення поштового зв’язку виявили в жовтні минулого року. Тоді слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Жителям Хмельниччини необхідно погасити борги перед «Хмельницькгаз Збутом»

У червні рахунки від «Хмельницькгаз Збуту» отримають лише ті побутові споживачі, які мали борги за використаний газ станом на 30 квітня 2022 року.

У Славуті затримали зловмисницю, яка за схемою «ваш родич у біді» ошукала 74-річну пенсіонерку з Нетішина на 170 тисяч гривень

Зловмисницю затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

У Хмельницькому на центральній вулиці планують заборонити музику

У Хмельницькому на вулиці Проскурівська планують заборонити вмикати фонову музику на відкритих майданчиках кафе, ресторанів та інших закладів.

Жителька Нетішина отримала відзнаку «Genius Olympiad»

«GENIUS Olympiad Ukraine» – це перша у світі ліцензійна національна Олімпіада геніїв, яка є відбором учасників з України до «GENIUS Olympiad Global».

Популярне