Новини за 14.09.2019

26-річний спецпризначенець з Хмельниччини помер від важкого поранення на Донбасі

Сьогодні, 14 вересня внаслідок чисельних вогнепальних осколкових поранень отриманих під час виконання бойового завдання в зоні проведення Операції об’єднаних сил (10 вересня) помер військовослужбовець сил спеціальних операцій ЗС України старший сержант Максим Кондратюк, 1993 року народження.

Представниці Хмельниччини взяли участь у всеукраїнському тренінгу «Жінки в умовах конфлікту та їхня роль у відновленні миру»

З 10 до 12 вересня у передмісті Києва проходив Всеукраїнський тренінг «Жінки в умовах конфлікту та їхня роль у відновленні миру». Захід відбувся в рамках реалізації проекту «Рівність заради безпеки», що виконується Українським жіночим фондом за участю інформаційно-консультаційного жіночого центру (Україна) та Центру сприяння рівності (Литовська республіка).

На Хмельниччині за минулу добу сталося 4 пожежі

Минулої доби на Хмельниччині вогнеборці 4 рази залучалися до ліквідації пожеж.

У Старому Кривині запрацював соціальний працівник

З 10 серпня 2019 року у Старому Кривині від Славутського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) почав працювати соціальний робітник Косюк Юлія Валентинівна.

Колишнього працівника «Альфи» судитимуть за перевищення влади під час масових акцій протесту на Майдані в Хмельницькому

Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом трагічних подій, що мали місце під час масових акцій протесту 19 лютого 2014 року у м. Хмельницькому.

Популярне