Новини за 22.12.2022

На Хмельниччині поліцейські затримали групу торговців амфетаміном

Мешканці Кам’янець-Подільського району займались збутом амфетаміну методом закладок. За протиправну діяльність їм загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Визволяючи Україну загинув Михайло Сівак з Хмельниччини

Виконуючи бойове завдання у Бахмутському районі на Донеччині 20 грудня 2022 року загинув Михайло Сівак.

У Хмельницькому пошкодили два автомобілі «Toyota» – поліція шукає свідків аварії

З 17:00 години 17 грудня — 09:40 годину 18 грудня, на парковці готелю “Поділля”,  на вулиці Шевченка, поблизу будинку № 34,  відбулася подія, під час якої було пошкоджено бокову ліву частину автомобіля марки “TOYOTA COROLLA”.

На Кам’янеччині слідчі оголосили підозру за зберігання психотропних речовин 29-річному мешканцю Дунаєвеччини

Чоловіка минулого тижня затримали оперативники, наразі йому оголошено про підозру у зберіганні психотропів та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

На позачерговій сесії Хмельницької міської ради ухвалили бюджет на 2023 рік

21 грудня на позачерговій сесії Хмельницької міської ради депутати ухвалили бюджет на 2023 рік. Доходи та видатки бюджету становлять чотири мільярди гривень.

На Красилівщині розслідують ДТП, в якій травмувався 34-річний пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 21 грудня, близько 17:30 години на автодорозі «Красилів — Теофіполь», неподалік села Чепелівка.

Графік погодинних відключень на Хмельниччині у четвер, 22 грудня

У Хмельницькобленерго інформують, що у четвер, 22 грудня, у відповідності до доведеної величини навантаження на Хмельницьку область, відключення відбуватимуться за схемою «4 на 4», тобто 4 години електрична енергія буде відсутня, після чого постачатиметься споживачам протягом 4 годин.

Популярне