Новини за 09.03.2021

У Дунаївцях очікуються відключення електроенергії: кому готуватися

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на лініях електромережі, буде вимкнена електрика 10.03.2021 з 9:00 до 17:00 в місті Дунаївці.

Шепетівська лікарня розгортає додаткові ліжкомісця, а всі освітні заклади йдуть на карантин

З огляду на щоденний зріст статистичних даних із захворюваності мешканців громади на коронавірусну інфекцію, сьогодні у Шепетівці було ініційовано засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участі заступників міського голови та головного лікаря КНП “Шепетівська багатопрофільна лікарня”.

На Ізяславщині сталася аварія, в якій травмувався 28-річний чоловік

Аварія сталася 8 березня близько 07.00 години на автодорозі Н-02 сполученням «Кременець — Біла Церква», поблизу с. Білогородка. 

У Хмельницькому виявили чоловіка з, ймовірно, підробленим посвідченням майора поліції

7 березня, близько 13-ї години, на вулиці Проскурівській, на території залізничного вокзалу патрульні виявили чоловіка, який під час перевірки документів пред’явив службове посвідчення співробітника поліції з ознаками підробки.

Жителька Хмельниччини, яка постаждала в ДТП у Польщі, перенесла дві операції

Мешканці Кам’янця-Подільського Анастасії Кочетковій, яка постраждала під час аварії українського рейсового автобуса в Польщі, зробили вже дві операції.

Юні легкоатлети Хмельниччини серед кращих в країні

Упродовж 5 днів в Києві проведено 2 чемпіонати України з легкої атлетики серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву у приміщенні.

СБУ запобігла контрабанді старовинних монет на понад 1 млн грн

Служба безпеки України попередила у Хмельницькій області контрабанду культурних цінностей до країн ЄС. Загальна вартість вилучених предметів старовини становить понад 1 млн грн.

Популярне