Новини за 16.07.2019

Хмельниччину відвідала делегація військових саперів Бундесверу

За планом заходів міжнародного співробітництва Міністерства оборони та Збройних Сил України сьогодні, 16 липня, Центр розмінування Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України з ознайомчим візитом відвідала делегація Збройних Сил Федеративної Республіки Німеччини на чолі з підполковником Андреасом Мейером.

Community Policing у дії: хмельницькі патрульні другий рік поспіль проводять профілактичну акцію «Безпечний двір – безпечне місто!»

Щоб і влітку не залишати дітей без уваги, хмельницькі патрульні вже другий рік поспіль проводять профілактичну акцію «Безпечний двір — безпечне місто!», під час якої зустрічаються з дітьми та дорослими прямо у дворах багатоповерхівок. Під час навчального року хмельницькі патрульні чи не щодня зустрічаються з дітьми у навчальних закладах міста. І щоб влітку під час […]

Галерея Масло відкриє персональну виставку «Великий Інший» київського художника Юрія Сивирина

Галерея Масло вперше відкриває у Хмельницькому персональну виставку «Великий Інший» київського художника Юрія Сивирина. В експозиції представлена масштабна скульптура і три живописні серії автора ─ «Китобої», «Ціна усього» та «Пілат», що створені протягом 2017─2018 років. Виставка «Великий Інший» про появу нового тоталітарного мутанта – продукту пригнобленого несвідомого, що його випльовує в реальний світ віртуальна реальність. […]

За півроку у Хмельницькому захворіло на кір майже 1 тис. людей

За шість місяців у Хмельницькому зареєстровано 890 випадків кору, що на 748 випадків більше ніж за аналогічний період минулого року. Захворіло 434 дитини та 456 дорослих.

У Ярмолинецькому районі, ймовірно, через дитячі пустощі з вогнем ледь не згоріла господарча будівля

15 липня до Служби надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди в одному із домогосподарств села Проскурівка Ярмолинецького району.

188 округ: лідером підтримки серед виборців є Сергій Лабазюк

Такі дані оприлюднив Інститут соціальних технологій «Соціополіс», спираючись на результати проведеного опитування, повідомляє Інтерфакс-Україна. Так, якби голосування на виборах до Верховної Ради України відбулося найближчими днями, народним депутатом в одномандатному виборчому окрузі № 188 був би обраний Сергій Лабазюк, який балотується як самовисуванець. За вказаного кандидата висловили намір проголосувати 42,2% від загальної кількості опитаних або […]

Новоушицький район: через грубе порушення правил пожежної безпеки вогнем знищено 3 га врожаю

15 липня в с. Рудківці Новоушицького району через грубе порушення правил пожежної безпеки виникло загоряння хліба на корені на площі 3 га, що належить ТОВ «Енселко Агро».

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, внаслідок якої помер 37-річний чоловік

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 липня, близько 20.20 години по вулиці 1Травня у місті Старокостянтинові.

У Кам’янці-Подільському з’явиться еколого-освітній візит-центр

Національний природний парк “Подільські Товтри” 12 липня оголосив будівництво еколого-освітнього візит-центру на розі вулиць Пушкінської та Шевченка у Кам’янці-Подільському очікуваною вартістю 26,56 млн грн. Переможець тендера повинен здати будівлю “під ключ”: провести внутрішні та зовнішні будівельні роботи, змонтувати пожежну сигналізацію, встановити індивідуальний тепловий пункт, закупити і встановити офісні меблі, підвести зовнішнє освітлення і облаштувати благоустрій […]

Вода з славутських джерел непридатна для вживання

В липні 2019 року Славутським районним лабораторним відділенням ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» проведені лабораторні дослідження якості води із природніх джерел, які розташовані на території міста Славута.

Популярне