Новини за 22.10.2019

Змінились процедури видачі посвідчень водія, підготовки водіїв та акредитації автошкіл

Постанова Кабінету Міністрів України від 03 квітня 2019 р. № 320 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” набрала чинності 19 жовтня. Зміни стосуються, передусім, майбутніх водіїв та автошкіл. Передбачені постановою заходи забезпечують зменшення адміністративного тиску у сфері підготовки водіїв транспортних засобів, спрощують процедуру акредитації закладів, удосконалюють процедуру отримання та обміну посвідчення водія.

Спізнився на урок – порушив закон?

Дитина спізнилася на урок, а реакція педагога була надто суворою, наприклад, вчитель попросив учня зачекати закінчення заняття за дверима класної кімнати. Або ж учні галасливо повертаються після перерви до класу і не зважають на зауваження вчителя, хоча урок уже триває. Такі ситуації типові для сучасної школи. Виявляється, дії учасників освітнього процесу в наведених випадках можна […]

На Хмельниччині поліцейські проводять розслідування щодо трудової експлуатації пацієнтів психоневрологічного інтернату

Правоохоронці встановили, що завідуюча господарством інтернату регулярно надавала місцевому підприємцю, який є її сином, пацієнтів закладу в кількості 5-10 осіб для примусового безоплатного виконання господарських робіт.

Нетішин: рятувальники допомогли відчинити двері квартири, всередині якої залишились двоє малолітніх дітей

21 жовтня о 18:18 до Служби «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Будівельників у м. Нетішин в одній з квартир багатоквартирного житлового будинку зачинилися двоє дітей — хлопчики віком 4 та 2 роки.

Хмельничанка виборола медалі чемпіонату Європи з важкої атлетики серед молоді

В Бухаресті триває чемпіонат Європи з важкої атлетики серед юніорів (віком до 20 років) та молоді (віком до 23 років). Команда України…

На Хмельниччині презентували Міжнародну Програму «Оздоровлення економіки України»

Вчора до обласної державної адміністрації завітали представники СТ «Ай.Ем.Ті.Ді.-ІНТЕРНЕШНЛ», аби презентувати перед управлінським, діловим та громадським активом регіону «Нову грантову стратегію» та міжнародний грантовий проект «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України». Зустрічав делегацію т.в.о. заступника голови адміністрації Олександр Дехтярук. Вітаючи учасників заходу, Олександр Дехтярук наголосив, що для обласної влади важливою є ефективна співпраця бізнес-середовища нашого […]

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувалась 60-річна жінка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 21 жовтня, близько 19.25 години на автодорозі М-12 «Стрий — Знам’янка» поблизу села Ружичанка Хмельницького району.

Рятувальники Хмельниччини на Дністрі врятували двох громадян

22 жовтня о 06:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на річці Дністер поблизу с. Кормань Сокирянського району Чернівецької області двоє людей — чоловіки 30 і 33 років — знаходяться на човні та в наслідок складних погодних умов (густий туман) не можуть доплисти до берега і потребують допомоги.

Славутський район: поліцейські оголосили підозру молодику, який наніс тяжкі тілесні ушкодження своєму односельцеві

Події мали місце у селі Василинівка Славутського району. Зловмисник покинув пораненого потерпілого без допомоги, а сам 3 доби переховувався у довколишніх лісах. Врешті оперативники Славутського відділу поліції його вистежили і затримали.

Популярне