Новини за 22.11.2019

У Хмельницькому поліція проти насильства за 2 місяці склала 8 заборонних приписів

Новостворена поліція проти насильства у Хмельницькому за два місяці склала 20 адміністративних протоколів за домашнє насильство та 8 заборонних приписів.

Зеленський призначив, Трофімов представив. Хмельницька ОДА отримала нового голову

Перший заступник керівника Офісу президента Сергій Трофімов представив Дмитра Габінета головою Хмельницької ОДА.

Школярі Полонської міської ОТГ стали найкращими у змаганнях з радіоелектронного конструювання

З вітальним словом до учасників звернувся Григорій Гончарук, директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Анатолій Росквас, директор Хмельницького професійного ліцею електроніки; доцент кафедри машин і апаратів, електромеханічних та енергетичних систем Хмельницького національного університету Анатолій Залізецький.

В Дунаєвецькому районі горіла господарча будівля

21 листопада о 20:15 на пункт зв’язку Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу допоміжної споруди житлового сектору в с. Миньківці.

За насильство у сім’ї мешканця Старокостянтинівського району засуджено до 6 місяців арешту

Працівниками Старокостянтинівської місцевої прокуратури підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом домашнього насильства.

Народний депутат Жмеренецький відвідав лісгосп

У Шепетівському лісгоспі побував народний депутат від 190 округу Олексій Жмеренецький. В ході зустрічі парламентаря з колективом апарату підприємства обговорювалися важливі питання, що сприятимуть розвитку лісової галузі, яка зараз перебуває в складному фінансовому становищі.

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура вимагає виконання постачальником умов договору про закупівлю паливно-мастильних матеріалів

Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою виявлено порушення законодавства при проведенні публічних закупівель паливно-мастильних матеріалів.

Деражня: вогнеборці врятували приватний будинок від знищення вогнем

21 листопада о 20:52 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу приватного будинку на вул. Миру у м. Деражня.

Під колесами автомобіля загинуло два велосипедисти

Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди у Старокостянтинівському районі, у якій загинуло два велосипедисти.

Популярне