Новини за 01.06.2021

Повідомлено про підозру членам злочинної групи, які налагодили схему збуту наркотичних засобів до виправної колонії

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури зібрано докази вчинення кримінального правопорушення у складі організованої групи та шістьом її учасникам, які налагодили канал поставки наркотичних засобів до виправної колонії, повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України.

У Волочиській ОТГ незаконно видобували торф та завдали збитків на понад 600 тис грн

Спеціалістами Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області, під час перевірки факту незаконного видобутку надр у селі Мирівка Волочиської ОТГ, що було зазначене у зверненні місцевого мешканця, було встановлено, що у вказаному селі розриті траншеї з ознаками свіжого видобутку торфу та наявний спеціалізований транспорт на землях водного фонду.

СБУ блокувала викрадення і реалізацію комплектуючих до військової авіатехніки

Контррозвідники Служби безпеки України блокували на Хмельниччині викрадення і реалізацію військового майна. Організатори діяли на замовлення комерційних структур, які продавали продукцію на державні підприємства оборонно-промислового комплексу та за кордон.

Як піариться обласна влада на Хмельниччині: інтерв’ю, урочистості, покладання та “паркети”

А ви колись думали про різницю між Хмельницькою обласною державною адміністрацією та Хмельницькою обласною радою? От скільки разів пробігали повз і читали ті таблички і хоч на секундочку задумувались, що це не одне і теж? Відчуваємо, що ні. А це насправді як парламент й уряд на центральному рівні. Відчуваєте різницю? Так ось, на те, щоб […]

Поблизу Славути рятувальники надали допомогу у витягуванні бензовоза з кювету

1 червня о 02:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що за межами міста Славута у напрямку с. Цвітохи у кювет з’їхав бензовоз DAF. Тож необхідна допомога рятувальників, щоб його витягти.

У Хмельницькому відкриється найбільший у місті спортивний ТЦ Темп

Чотириповерховий торговельний центр Темп відкриється вже восени 2022 року на місці занедбаного корпусу однойменного заводу. Тут розмістяться магазини спортивних товарів, продуктовий супермаркет і fashion-рітейлери, а поруч буде працювати перший в місті ресторан McDonald’s.

Кам’янець-Подільська міська лікарня призупиняє прийом хворих на COVID-19

Оптимізовано мережу закладів для лікування хворих на коронавірусну хворобу, повідомляє Кам’янець-Подільська міська рада.

Поліція затримала угруповання «чорних» лісорубів

Організував незаконні порубки деревини та її збут місцевий підприємець, долучив до бізнесу і свого сина. Саме він контролював та забезпечував процес вирубки лісу, зокрема – придбання обладнання для працівників, вивезення деревини, її збут та проведення розрахунків.

Популярне