Новини за 27.02.2020

За підозрою у вбивстві рідного батька затримали 39-річного чоловіка

Події мали місце в селі Стуфчинці Хмельницького району. Закривавлене тіло чоловіка виявили соціальні працівники вранці 26 лютого, коли мали везти 80-річного пенсіонера на планове лікування. Одразу ж повідомили про те, що сталося, до поліції.

Відсьогодні у дитячих садочках та школах Хмельниччини стартує всеукраїнська кампанія з протидії проникненню коронавірусу

За ініціативи Уряду 27 лютого 2020 року в усіх шкільних та дошкільних закладах стартує всеукраїнська кампанія з протидії проникненню коронавірусу на територію нашої держави, повідомляє Держпродспоживслужба України. «Наші спеціалісти проводитимуть просвітницькі та роз’яснювальні бесіди з адміністрацією та педагогічним колективом навчальних закладів. Також ми плануємо проводити бесіди з батьками, роздавати інформаційні матеріали від Міністерства охорони здоров’я […]

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій загинула пенсіонерка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 26 лютого, близько 19.00 години на автодорозі «Кам’янець-Подільський — Білогір’я» поблизу села Свіршківці Чемеровецького району.

У Хмельницькому поліцейські встановлюють обставини смерті 57-річного чоловіка

Тіло чоловіка було виявлено по вулиці Прибузькій у його власному авто з ножовим пораненням в районі серця. По даному факту правоохоронці відкрили кримінальне провадження і наразі встановлюють усі обставини події. Розглядається кілька версій, серед яких як вбивство, так і самогубство.

Поліцейські розшукують водія, який скоїв наїзд на 18-річну дівчину

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 26 лютого, близько 21.40 години по вулиці Проскурівського Підпілля в обласному центрі. Невстановлений водій «Фольксваген Гольф» скоїв наїзд на жительку Теофіпольського району і зник з місця події. Наразі його розшукують правоохоронці і звертаються до усіх можливих свідків ДТП з проханням надати будь-яку наявну інформацію.

Дмитро Габінет: Хмельниччина готова протидіяти поширенню коронавірусу

Голова адміністрації Дмитро Габінет наголосив на цьому під час проведення засідання ТЕБ і НС, обговорюючи питання заходів з профілактики щодо попередження завезення і розповсюдження на території області респіраторної хвороби спричиненої коронавірусом.

Топ-менеджер з продажу машин буде керувати дорогами держзначення Хмельниччини

З початку року у Службі автомобільних доріг Хмельницької області змінився вже третій керівник. Так, 2 січня крісло керманича залишив Петро Гнидюк, який очолював відомство з 2014 року.

Популярне