Новини за 08.11.2019

На Хмельниччині за реагування прокуратури поверненню у державну власність підлягає 6 га землі водного фонду

Реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, органи прокуратури продовжують активну роботу щодо забезпечення законності у сфері земельних відносин.

У Деражнянському районі вогнеборці ліквідували пожежу торфу

8 листопада о 10:50 на пункт зв’язку Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що на відкритій території неподалік села Яськівці виникло загоряння торф.

Триває робота над створення карти публічних сервісів Хмельницької області

Нещодавно Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук доручив кожній обласній державній адміністрації сформувати спроможну мережу надання публічних сервісів і послуг в графічній та текстовій формі.

Антимонопольного комітету України переможцю допоміг технічний учасник

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ПП «Рембудкомп» (м. Хмельницький) і ПВКФ «Будкомп» (м. Хмельницький) загалом на 136 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії шляхом спотворення результатів торгів.

На Хмельниччині поліція розслідує обставини ДТП без потерпілих на залізничному переїзді

У Шепетівському районі на залізничному переїзді у с. Михайлючка потяг розчавив автомобіль «Шкода Октавія». Обійшлося без жертв — водій та пасажири встигли залишити транспортний засіб, який заглох прямо на колії.

У Кам’янці продовжуються ремонтно-реставраційні роботи на пам’ятках архітектури

Кошти на їх ремонт, який здійснюється третій рік поспіль, виділили з Державного бюджету. Особлива увага приділяється об’єктам, що потребують виконання протиаварійних робіт.

Популярне