Новини за 19.03.2020

Кам’янець-Подільський: надзвичайники врятували з вікна дівчину

19 березня о 09:54 на пункт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового поліції, про те що у м. Кам’янець-Подільський на вул. Огієнка на підвіконні вікна 5-го поверху сидить дівчина, є загроза її падіння.

У Хмельницькому за підозрою у розбійному нападі на жінку-інваліда затримали 51-річного чоловіка

17 березня близько 17.00 години з міської лікарні на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що «швидкою» із квартири по вулиці Пілотській доставлено 57-річну місцеву жительку без свідомості із закритою черепно-мозковою травмою та іншими тілесними ушкодженнями.

У соцмережах говорять про COVID-19 у чоловіка Наталії Валевської

У телеграм-каналі “Темный Рыцарь Vox Populi” з’явилась інофрмація, що коронавірус підхопив помічник народного депутата Руслана Требушкіна – Володимир Пригладь.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 5-річний хлопчик

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 18 березня, близько 13.00 години в селищі Ямпіль по вулиці Центральній.

У Хмельницькому мешканці будинку по вулиці Завадського 64/2 виступили проти ремонту прибудинкової території, який проводить ЖКГ

Мешканці будинку по вулиці Завадського 64/2 виступили проти ремонту прибудинкової території, яка не покращить благоустрій їхнього двору.

В Славуті активізувалися вандали

За повідомленням КП «Славута-Сервіс» сьогодні вночі зловмисники пошкодили ліхтар у сквері ім. Т.Г. Шевченка, який нещодавно відреконструювали.

На Хмельниччині призупинено призов на строкову військову службу

На час дії карантину військові комісаріати Хмельниччини призупиняють окремі заходи призову на строкову військову службу.

Популярне