Новини за 17.11.2020

На Хмельниччині упродовж минулих вихідних поліцейські склали 78 адмінпротоколів на порушників карантину вихідного дня

Загалом на території Хмельниччини щодня працює близько 30 рейдових груп, які перевіряють дотримання суб’єктами господарювання карантинних обмежень. До складу таких груп поряд з працівниками поліції входять працівники держпродспоживслужби, санепідемстанції тощо.

Суд зобов’язав ТВК повторно встановити результати голосування до Хмельницької районної ради

У Хмельницькому суд зобов’язав районну територіальну виборчу комісію провести повторний перерахунок підсумків голосів з виборів депутатів Хмельницької районної ради у межах територіальних округів №1 та №5, а відтак повторно встановити результати голосування з виборів депутатів Хмельницької районної ради в єдиному багатомандатному виборчому окрузі. Як повідомила ОПОРІ голова ТВК, комісія визнала позов і не подаватиме апеляційну скаргу на рішення суду.

Комунальники Симчишина хотіли витратити третину мільйона на майданчик для вигулу собак

Управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради відмінило тендер на проведення капітального ремонту комунального майданчика для вигулу собак біля водойми в мікрорайоні Озерна у Хмельницькому очікуваною вартістю 330 тис. грн.

На Хмельниччині завершують ремонт автодороги, що веде до НП «Подільські Товтри»

Поточний середній ремонт автодороги Р-48 Кам’янець-Подільський-Сатанів-Війтівці-Білогір’я, км 50 – км 118, що веде до Національного природного парку «Подільські Товтри», наближається до завершення, повідомляє прес-служба САД у Хмельницькій області.

Популярне