Новини за 30.06.2020

Новий рідкісний вид на теренах НПП «Мале Полісся»

Під час чергового обстеження лісових масивів Національного природного парку «Мале Полісся», природоохоронці зафіксували місцезростання рідкісного виду рослин з Червоної книги України.

На Хмельниччині створено 4126 нових робочих місць

За інформацією Департаменту соціального захисту населення ОДА, у січні-березні 2020 року в області створено 4126 нових робочих місць…

Атомники ХАЕС отримали ключі від власного житла

Напередодні державного свята, Хмельницька АЕС безплатно передала квартири своїм працівникам, забезпечуючи їх конституційне право на житло.

Упродовж вихідних на Хмельниччині сталося 4 ДТП з потерпілими: правоохоронці встановлюють обставини подій

За попередньою інформацією, 27 червня близько 21:20 години на автодорозі неподалік с. Радісне Красилівського району…

Ізяславські рятувальники забезпечили підвіз води для населення, яке постраждало внаслідок негоди

29 червня о 09:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового Ізяславської райдержадміністрації про те, що від падіння дерева виник обрив високовольтної лінії, яка забезпечувала електроенергією водонасосну станцію.

Після проведення інвентаризації у Хмельницькій обласній дитячо-юнацькій спортивній школі виявили нестачу активів майже на 360 тисяч гривень

Нещодавно Управління молоді та спорту Хмельницької ОДА ініціювало проведення інвентаризації необоротних активів обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Шепетівчани перекрили вулицю Гранітну через військову техніку

Сьогодні у Шепетівці жителі вулиць Промислової та Гранітної перекрили легковим автомобілем дорогу і не пускають військову техніку з Шепетівського ремонтного заводу, яка їздить на випробування. Люди скаржаться, що пересування великогабаритної техніки спричиняє незручності, нервове напруження та механічне пошкодження дороги. 

На 29.06.2020 в області зареєстровано 21 людину з підозрою на COVID-19

Станом на 29 червня 2020 року на території області за даними ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» зареєстровано з підозрою на COVID-19 – 21 людину (1 дитина, 1 медпрацівник).

Директор Кривчицького психоневрологічного інтернату: персонал не витримує емоційного навантаження

Директор Кривчицького психоневрологічного інтернату Юрій Шубарський повідомив у Фейсбук, що персонал не витримує емоційного навантаження і просто залишає робоче місце.

Хмельниччині МОЗ не дозволяє послаблювати карантин: 25 нових випадків COVID-19

Київ, Київська область, Закарпатська область, Рівненська, Волинська, Львівська, Чернівецька, Хмельницька, Одеська, Донецька й Луганська не відповідають критеріям для послаблення карантину.

Популярне