Новини за 03.08.2019

У Сатанівській ОТГ відкрили Центр надання соціальних послуг

Сьогодні в Сатанівській ОТГ відбулася урочиста подія, якої мешканці громади очікували декілька років – відчинив свої двері для відвідувачів новий Центр надання соціальних послуг. Розділити святковий настрій з громадою завітали заступник голови облдержадміністрації Світлана Павлишина, керівники профільних департаментів та управлінь ОДА, директор Хмельницького Центру розвитку місцевого самоврядування Сергій Яцковський.

У Хмельницькому перед судом постане 41-річний чоловік, який обкрадав автівки містян

Працівники Південно-Західного відділення поліції вирахували місцевого жителя, який у нічний час обкрадав автівки хмельничан. Наразі матеріали кримінального провадження вже скеровані на розгляд суду. Чоловікові може загрожувати до 5 років обмеження або позбавлення волі.

Поліцейські оголосили про підозру 39-річному чоловікові, який наніс тяжкі тілесні ушкодження своєму неповнолітньому сину

Під час сімейного конфлікту батько, перебуваючи у стані сп’яніння, вдарив сина ножем у живіт. Наразі зловмисник перебуває під домашнім арештом.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувався 17-річний юнак

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 2 серпня, близько 01.50 години в селі Кульчинки Красилівського району. Алкотестер показав, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння — 0,8 проміле. Попередньо встановлено, що 17-річний юнак, керуючи мопедом «Форте 200», не впорався з керуванням та допустив з’їзд у кювет. У результаті ДТП 17-річний пасажир отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої […]

Шепетівський район: вогнеборці врятували житловий будинок від знищення вогнем

2 серпня о 15:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Червоний Цвіт Шепетівського району.

Прокуратура вимагає визнати недійсними угоди, якими неправомірно збільшено ціну закуплених на третину мільйона гривень паливно-мастильних матеріалів

Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою виявлено порушення вимог законодавства при проведенні публічних закупівель одним із комунальних підприємств міста Кам’янця-Подільського.

Славутський район: вогнеборці ліквідували пожежу хліва та не допустили поширення полум’я на сусідні будівлі

1 серпня о 18:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу хліва в с. Стригани Славутського району. На місце події було негайно направлено відділення рятувальників 18-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 4-х осіб.

Популярне