Новини за 12.02.2020

В апеляційному порядку прокуратура домоглась суворішого покарання розбійнику

У серпні 2018 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, 25-річний мешканець м. Старокостянтинів, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, вирішив збагатитись злочинним шляхом.

На Старокостянтинівщині поліцейські встановлюють обставини двох ДТП з потерпілими

Вчора вранці, 11 лютого, поблизу села Пашківці Старокостянтинівського району сталося одразу 2 автопригоди, у яких травмувалися четверо осіб, двох із яких госпіталізували. Окрім того, минулої доби в області сталося ще 29 ДТП без травмованих. Не останню роль у зростанні аварійності відіграла сильна вранішня ожеледиця. Тож правоохоронці вкотре закликають водіїв враховувати складні погодні умови і не перевищувати швидкість.

Хмельниччина: за добу, що минула, вогнеборці двічі залучалися до гасіння пожеж

Минулої доби на Хмельниччині горіли житловий будинок та легковий автомобіль.

У Хмельницькому поліцейські затримали групу осіб за підозрою у продажу метадону, який призначався для замісної терапії наркозалежних

Працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими СУ ГУНП в Хмельницькій області та із залученням бійців роти поліції особливого призначення задокументували злочинну діяльність групи осіб, яка займалася продажом мешканцям області та постачанням у виправні колонії метадону, призначеного для замісної підтримувальної терапії наркозалежних.

Популярне