Новини за 20.08.2020

Антибіотик Цефтріаксон ми закуповували за значно меншою ціною – в.о. директора Кривчицького психоневрологічного інтернату

В.о. директора Кривчицького психоневрологічного інтернату Юрій Шубарський у коментарі НГП уточнив інформацію щодо закупівель антибіотику Цефтріаксон для хворих закладу, та чому у системі «Прозорро» виявилась така висока ціна.

Кривчицький психоневрологічний інтернат, де був спалах COVID-19, замовив найдорожчий в Україні антибіотик

Закупівельні ціни на один з найпопулярніших антибіотиків Цефтріаксон в Україні різняться у три рази.

Аграрна партія та партія «За Майбутнє» однією командою братимуть участь у місцевих виборах на Хмельниччині

19 серпня в Хмельницькому відбувся з’їзд обласної організації Аграрної партії України, на якому було ухвалено рішення про об’єднання з партією «За Майбутнє» для спільного походу на місцеві вибори на Хмельниччині. Зокрема, представники аграріїв будуть включені до списків кандидатів у депутати місцевих рад всіх рівнів від «ЗМ». Фундаментом для об’єднання двох політичних сил стали схожі позиції […]

Надзвичайники врятували 8-річного хлопчика, який впав на металевий прут

19 серпня о 14:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Осташки Хмельницького району потрібно надати допомогу працівникам екстреної медичної допомоги.

Карантин не налякав – з Кам’янця-Подільського вирушила багатотисячна хресна хода на Почаїв

У середу, 19 серпня, кілька тисяч вірян УПЦ МП з різних областей України вирушили з Кам’янця-Подільського у хресний хід до Почаївської лаври.

Популярне