Новини за 07.06.2019

Поліцейські за лічені хвилини затримали двох жителів Львівської області, які викрали автомобіль «Шкода Октавія» і вчинили на ньому ДТП

Подія мала місце вчора, 6 червня, близько 12.30 години в місті Волочиськ. Зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту відкрили кримінальне провадження, а також склали на водія 4 адміністративні протоколи.

Рятувальники Хмельниччини цілодобово ліквідовують наслідки негоди на території міста Кам’янець-Подільський

Внаслідок погіршення погодних умов (грози, що супроводжувались сильними зливами) протягом 5-6 червня у Кам’янець-Подільському районі до Служби порятунку почали надходити повідомлення про підтоплення приватних домогосподарств, вулиць та підвальних приміщень.

На Шепетівщині у результаті зіткнення двох автомобілів травмувався 43-річний чоловік

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 6 червня, близько 19.30 години при в’їзді в село Чотирбоки Шепетівського району.

Хмельницькі поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувався 41-річний пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 6 червня, близько 23.50 години по вулиці Кам’янецькій в обласному центрі.

20000 гривень за інформацію про отруєння собак в м. Нетішин

В групі “Безпритульні тварини м.Нетішин. Волонтерська спільнота” заявлено про грошову винагороду у розмірі 20 000 грн. за достовірну інформацію, яка допоможе визначити осіб, що є причетними до отруєння собак в м.Нетішині.

До України літаком Президента повернулися десятеро дітей родини Сусляків з Хмельниччини

До України літаком Президента повернулися десятеро дітей родини Сусляків з Хмельниччини, які після арешту їхньої матері Юлії перебували у прийомних родинах у Грузії.

Траса М-12 у Хмельницькій області: розірвано договір з підрядником, який виконав 1% роботи, а не 70

Укравтодор 3 червня 2019 року розірвав контракт із компанією Xinjiang Communications Construction Group Co Ltd (Китай) «Роботи з підвищення рівня безпеки руху (реконструкція та капітальний ремонт) у відповідності до рекомендацій EuroRAP на ділянці автомобільної дороги М-12 км 291+240 – км 322+052». Проект фінансується за кредитні кошти Світового банку та реалізується на умовах FIDIC із залученням […]

Завтра в Кам’янці-Подільському частково перекриють рух

У рамках фестивалю «Ретро-фест» 8 червня в Кам’янці-Подільському відбудеться ретро-ралі «Від фортеці до фортеці».

В Дунаєвецькому районі спалах гострої кишкової інфекції

У с.Залісці, Дунаєвецького району, Хмельницької області зареєстровано спалах гострої кишкової інфекції серед учасників на проводах до армії, яке відбулося 01.06.2019 року.

У Нетішині жорстоко труять собак

На території міста невідома особа здійснила отруєння домашніх та безпритульних собак. За інформацією волонтерів, за останні два дні отруєно 4 домашніх собаки (два – померло), 2 безпритульних собаки отруєно (один – помер).

Популярне