Новини за 21.12.2020

Яким був цей рік для журналістів на Хмельниччині?

Добігає до свого завершення досить не легкий рік як для журналістів, такдля українців і для всього людства загалом. Невідома до того хвороба, швидкі темпи її поширення, карантинні обмеження, локдаун – це все з чим зіткнулись ми усі в 2020 році. Але і за таких умов та з дотриманням карантинних обмежень журналісти кожного дня продовжували виконувати свою місію – інформувати українців про всі події, що відбувались кожного дня. Таку ж місію кожного дня виконували і журналістина Хмельниччині.

Муніципальна дружина: дорого, напівзаконно, малоефективно?

Хмельницький – одне з майже трьох десятків українських міст, де разом з традиційною поліцією громадський порядок охороняють комунальні вартові. Подібні підрозділи можна зустріти, зокрема, у Львові, Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі. А на Хмельниччині – окрім обласного центру, також у Кам’янці-Подільському та Славуті. Муніципальні дружини (варти, охорони або гвардії) в Україні почали виникати ще понад 20 […]

Уряд виділив Хмельниччині 39 млн грн для закупівлі апаратів УЗД і рентген-систем

Кабінет міністрів України виділив 1 млрд грн для забезпечення опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах медичним обладнанням, а саме системами рентгенівськими діагностичними стаціонарними загального призначення (цифровими) та апаратами ультразвукової діагностики.

В облдержадміністрації розпочали обговорення питання щодо реорганізації РДА

Аби детально обговорити питання завершення реформи децентралізації та реорганізації РДА у Хмельницькій області, сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Гамалій зустрівся з головами районних державних адміністрацій. До спілкування долучилися заступник голови ОДА Сергій Ткачук та  радник голови Сергій Тюрін.

У Нетішині відкрився навчально-тренувальний центр з підготовки професій громадського харчування

18 грудня на базі Нетішинського професійного ліцею відкрився новий навчально-тренувальний центр з підготовки професій громадського харчування.

Поліцейські затримали хмельничанку за «замінування» магазину

Працівники Хмельницького відділу поліції затримали 65-річну хмельничанку, яка погрожувала підірвати магазин верхнього одягу.

Рятувальники ліквідували наслідки ДТП, що сталася в Ярмолинецькому районі

20 грудня о 17:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі неподалік с. Правдівка Ярмолинецького району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Популярне