Новини за 19.12.2019

Хмельницький рибоохоронний патруль знищив понад 15 км сіток

18 грудня 2019 року Хмельницький рибпатруль знищив 562 од. заборонених знарядь лову: сітки, раколовки, «екрани», «павуки» та ятері та один саморобний гумовий плавзасіб. Загальна довжина утилізованих сітних знарядь лову склала 15 866,5 метрів.

Як у Хмельницькому землю під сміттєзавод купували в оточення міських депутатів

На західній околиці Хмельницького вже понад шести десятків років розростається міське сміттєзвалище, висота якого сягає подекуди 42 метри. Відкрили його на місці старого глиняного кар’єру площею на майже 9 гектарів. І до сьогодні полігон експлуатують без проектної документації, інженерних, санітарно-гігієнічних та екологічних досліджень, хоч обласна екоінспекція неодноразово намагалась заборонити його експлуатацію. Та відходи продовжують звозити […]

Мешканець Летичівського району, який до смерті побив свого знайомого, за ґратами проведе 5 років

Прокурорами Хмельницької місцевої прокуратури у суді доведено вину жителя с. Ярославка Летичівського району, який наніс своєму знайомому тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть.

Патрульні виявили черговий автомобіль “двійник”

Учора, близько 14-ї години, на автодорозі М12 поблизу населеного пункту Прибузьке, патрульні зупинили, за порушення Правил дорожнього руху, автомобіль Audi 100, під керуванням 22-річного водія.

Суд Шепетівки виправдав обвинуваченого: докази у справі отримані внаслідок істотного порушення прав і свобод людини

«Визнати невинуватим у пред’явленому обвинуваченні за ч.1 ст.185 КК України та виправдати у зв’язку із відсутністю в його діях складу злочину», – такий вирок ухвалив Шепетівський міськрайонний суд обвинуваченому у крадіжці нетішинцю.

На Хмельниччині податковими міліціонерами вилучено з протиправного обігу пального більш ніж на мільйон гривень

У ході проведення операції «Акциз-2019» працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Хмельницькій області встановлено факт незаконної роздрібної реалізації паливно-мастильних матеріалів однією із жительок Кам’янець-Подільського району, яка не будучи зареєстрованою як фізична особа-підприємець та не маючи відповідних дозвільних документів, із автозаправної станції здійснювала реалізацію дизпалива та бензину.

У Кам’янці-Подільському поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувався 41-річний пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 18 грудня, близько 17.45 години по вулиці Князів Коріатовичів навпроти кафе «Супутник».

Патрульні виявили у 29-річного водія речовини, що ймовірно заборонені в обігу

Близько 23-ї години, на вулиці Старокостянтинівське шосе, патрульні зупинили за порушення Правил дорожнього руху, автомобіль Daewoo Lanos, під керування місцевого жителя 1990 року народження.

Суд стягнув з винуватиці ДТП на користь Моторного страхового бюро України понад 18 тис грн в порядку регресу

Стягнути на користь Моторного (транспортного) страхового бюро України 18043 грн. 88 коп. понесених витрат, пов’язаних з регламентною виплатою», – таке рішення ухвалив Полонський районний суд, задовольнивши позов страхового бюро до винуватиці ДТП.

21 грудня у Хмельницькому вируватиме передноворічний сільськогосподарський ярмарок

У суботу, 21 грудня, у Хмельницькому на вулиці Прибузькій (від вул. Свободи до Старокостянтинівського шосе) відбудеться святковий передноворічний сільськогосподарський ярмарок.

Популярне