Новини за 08.02.2021

Рятувальники надали допомогу водію вантажівки, який застряг на узбіччі

8 лютого о 13:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі поблизу села Іванківці Хмельницького району, водій на вантажівці «RENAULT» застряг, частково перекривши рух іншим транспортним засобам.

Сергій Гамалій проінспектував хід будівельних робіт в опорних лікарнях області

Аби особисто ознайомитися із ходом будівельних робіт в опорних лікарнях, де в рамках програми Президента України “Велике будівництво” проводиться реконструкція приймальних відділень, днями голова обласної державної адміністрації Сергій Гамалій побував у містах Старокостянтинів та Красилів.

У Хмельницькому оперативники затримали рецидивіста, який перебував у розшуку

40-річний хмельничанин був оголошений у розшук за вчинення пограбування. 

Правоохоронцями Хмельниччини перекрито канал постачання на територію області контрафактних цигарок

Завдяки скоординованим обласною прокуратурою заходам та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками фіскальної служби спільно із співробітниками управління Служби Безпеки України в області перекрито канал постачання на територію Хмельниччини контрафактної тютюнової продукції.

Компенсацію за вартість електроенергії отримає 21 тисяча споживачів Хмельниччини

Днями Верховна Рада схвалила зміни до Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік», якими визначається право окремих категорій громадян на компенсацію у зв’язку з підвищенням тарифів на електричну енергію і скасуванням пільг з 1 січня цього року. Його прийняття стало можливим завдяки спільній ініціативі Президента України Володимира Зеленського, Уряду та підтримці народних депутатів.

У Кам’янці-Подільському поліцейський під час відпустки врятував чоловіка, який намагався стрибнути з мосту

Капітан поліції Микола Бугаєвський, повертаючись зі старого міста додому, помітив чоловіка, який намагався стрибнути із Новопланівського мосту. Не гаючи ні хвилини, Микола кинувся на допомогу і врятував молодика.Капітан поліції Микола Бугаєвський, повертаючись зі старого міста додому, помітив чоловіка, який намагався стрибнути із Новопланівського мосту. Не гаючи ні хвилини, Микола кинувся на допомогу і врятував молодика.

У Хмельницькій області за рік борги із зарплат зросли на майже 7 млн грн

Загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати (по юридичних особах та відокремлених підрозділах юридичних осіб із урахуванням цензу за кількістю найманих працівників) на 1 січня 2021р. становила 12 млн грн (на початок 2020 року було 5,3 млн грн).

Популярне