Новини за 17.12.2019

Кам’янець-Подільський: підземки на Соборній не буде

Сьогодні міська влада ініціювала зустріч з громадою міста, щоб повідомити про перспективу забудови вулиці Соборної, де підприємець із Хмельницького планував облаштувати підземний торговий центр.

Спіймали шепетівчанина, який навесні обікрав чужий будинок

В травні 2019 року до Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя м. Шепетівка.

Славута: п’яний водій спричинив ДТП, у якому травмувалися двоє чоловіків

Під час перевірки 46-річного водія автомобіля «Фіат Добло» на стан алкогольного сп’яніння «Драгер» показав 1,8 проміле, що в 9 разів перевищує допустиму норму.

Ізяславські поліцейські спільно з острозькими колегами розкрили незаконне заволодіння транспортним засобом

Працівники Ізяславського відділення поліції розслідують незаконне заволодіння скутером, яке на території району скоїв 17-річний житель сусідньої Рівненської області. Затримали зловмисника острозькі патрульні, після чого передали для проведення слідчих дій ізяславським колегам.

Поблизу Кам’янця-Подільського легковик зіткнувся з вантажівкою — двоє людей травмувалися

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 16 грудня, близько 17.05 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Гуменці Кам’янець-Подільського району.

Мешканець Славутського району, який наніс своїй дружині смертельні тілесні ушкодження, 8 років проведе за ґратами

Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину мешканця с. Перемишель Славутського району, який наніс своїй дружині тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть.

Упродовж минулої доби вогнеборці 4 рази залучалися до ліквідації пожеж різного роду

За минулу добу на території області з різних причин виникло 4 пожежі: двічі горіли приватні будинки, а ще — торф і нежитлова будівля.

У Хмельницькому районі ліквідовано пожежу житлового будинку

16 грудня о 01:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Ставчинці Хмельницького району.

Упродовж вихідних на Хмельниччині сталося 5 ДТП з потерпілими

Три з них — у суботу, і ще 2 — у неділю. По 2 ДТП сталися у Хмельницькому та Шепетівці, ще 1 — у Полонному.

Популярне