Новини за 19.08.2020

У Нетішині штрафують за годування безпритульних тварин у межах міста

В місті Нетішин Хмельницької області обмежили можливості для підгодовування безпритульних тварин.

Славутський район: кінолог зі службовою собакою розшукали заблукалу в полі пенсіонерку

88-річна мешканка Славутського району майже півтори доби блукала в кукурудзяних полях за кілька кілометрів від дому і могла б загинути, якби її вчасно не знайшов залучений до пошуків поліцейський кінолог зі службовою собакою.

СБУ проводить антитерористичні тренування в Ізяславському районі

В період до 21 серпня на базі однієї з виправних колоній в Ізяславському районі Хмельницької області проходитимуть планові антитерористичні тренування.

Поліцейські розслідують обставини ДТП, внаслідок якої госпіталізували трьох людей

Аварія сталася 18 серпня близько 16:40 години на автодорозі сполученням «Львів — Стрий — Кропивницький — Знам’янка», неподалік м. Волочиськ.

У Хмельницькому під новобудовою зсунувся ґрунт

Мешканці будинку пов’язують надзвичайну ситуацію зі щільною забудовою мікрорайону. Надзвичайники порадили людям готуватися до евакуації.

Сергій Лабазюк: партія “За Майбутнє” запрошує справжніх професіоналів

Активно триває процес підбору кандидатів, яких партія “За Майбутнє” має намір висунути на місцеві вибори. Народний депутат Сергій Лабазюк, який очолив обласну організацію цієї новоствореної політсили, поділився з одним із місцевих медіа-ресурсів міркуваннями, яких людей вони чекають в партійних рядах. За його словами, партія вже об’єднала досвідчених професіоналів-управлінців, проте щоб гідно представити партійний загін на […]

Популярне