Новини за 14.10.2019

Впродовж минулого тижня підрозділи ДСНС України врятували 55 осіб та ліквідували 1 тис. 144 пожежі

Впродовж минулого тижня (з 07.10 по 13.10) підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій здійснювали виїзди для проведення заходів із запобігання надзвичайним ситуаціям, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів.

Хмельничанин привласнив 1,5 млн грн. двох підприємців

Меш­ка­нець Хмель­ницької об­ласті зна­хо­див ого­ло­шен­ня в Ін­терне­ті, те­ле­фо­ну­вав клі­єн­там і обі­цяв здій­сни­ти пос­тавки об­ладнан­ня для ви­роб­ниц­тва та пе­ре­ве­зен­ня па­лив­них гра­нул із тир­си, а та­кож сіль­сько­гос­по­дарсь­кої тех­ні­ки.

З головної річки міста дістали труп жінки

Тіло 26-річної жіники виявили напередодні у річці в Хмельницькому.

Із петицією до президента звернувся житель Хмельницького з пропозицією своєї кандидатури на посаду голови ОДА

На офіційному сайті президента України зареєстровано е-петицію із проханням підтримати кандидатуру хмельничанина на посаду очільника області.

Львівське сміття серед ночі стає Хмельницьким

На Хмельниччині знайшли несанкціоновану купу сміття, в котрій виявили квитанції, використані білети та цінники із написами «м.Львів». Величезна купа відходів з’явилася в Старій Синяві на вулиці Грушевського на території колишнього сільськогосподарського колективного підприємства «Здобуток Жовтня» (у силосній ямі).

Патрульні допомогли бабусі, що загубилася повернутися додому

12 жовтня близько 15-ї години, на службу 102 надійшов виклик, що на вулиці Зарічанській до заявниці звернулась бабуся, яка повідомила, що загубилась

О. Симчишин: «День захисника України – це не свято всіх чоловіків. Це свято всіх захисників, незалежно від статі та професії»

Напередодні Дня захисника України, півсотні сміливим чоловікам і жінкам, учасникам антитерористичної операції та операції об᾽єднаних сил, вручили грамоти та подарунки. Двом воїнам вручено почесні нагороди: одному відзнаку Міністерства оборони за сприяння Збройним Силам України, іншому – медаль «Захисник України».

Новоушицький район: під час гасіння пожежі житлового будинку вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка

12 жовтня о 16:14 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Зелені Курилівці Новоушицького району.

Популярне