Новини за 31.10.2023

2 листопада комунальники зрізатимуть аварійні дерева на вулиці Проскурівського підпілля

У четвер, 2 листопада, з 10.00 до 16.00 комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста виконуватиме роботи із зрізування аварійних дерев на вулиці Проскурівського підпілля (від вул. Вокзальної до вул. Олімпійської).

Судитимуть директора та працівника підприємства-підрядника, з вини яких четверо неповнолітніх та дорослий травмувалися внаслідок падіння будпідйомника

Прокурорами Хмельницької обласної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно директора та працівника рівненського підприємства за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві (ч. 2 ст. 272 КК України).

На Хмельниччині з початку 2023 року СБУ повідомила про підозру понад півсотні колаборантам

З початку року на території Хмельницької області повідомлено про підозру понад 50 колаборантам, обвинувальні акти стосовно понад 40 інтернет-агітаторів вже скеровано до суду.

Хмельницькі медіа та соцмережі: як регіональні редакції просувають свій контент

Соцмережі диференціюються за сегментом користувачів: одні популярні у молоді, інші у більш дорослого населення, а якісь і взагалі стали платформою для офіційних меседжів.

На Славутчині нетверезий водій збив велосипедиста та втік з місця події

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 30 жовтня, близько 17:15 години у селі Улашанівка, що на Славутчині. 

“Одне з найбільших на Хмельниччині”. В Городоцькій громаді будують протирадіаційне укриття

На Городоччині будується одне із найбільших в Хмельницькій області протирадіаційних укриттів. В сховищі зможе розміститись тисяча людей.

На Теофіпольщині поліцейські затримали чоловіка, який за ніч викрав два автомобілі

Нетверезий житель м. Славута спочатку незаконно заволодів автомобілем «Mazda», на якому заїхав у ставок.

У два військкомати на Хмельниччині призначили нових керівників

Начальник Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Володимир Корпач представив колективам нових керівників.

На Теофіпольщині затримали водія напідпитку, який спричинив ДТП із загиблим

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 29 жовтня, близько 21:20 години на автодорозі «Кам’янець-Подільський — Білогір’я» в с. Турівка на Теофіпольщині.

На Хмельниччині храми п’ятьох сіл перейдуть до ПЦУ

У селах Манівці, Лагодинці, Пилипи, Печеськи та Грицики Красилівської громади жителі на загальних зборах релігійних громад прийняли рішення про перехід храмів, що розташовані на їх території до Православної церкви України.

Популярне