Новини за 25.01.2021

На Хмельниччині поліцейські в період локдауну склали 183 адмінпротоколи за порушень правил карантину

Працівники поліції Хмельницької області за період локдауну, який тривав з 8 по 24 січня 2021 року, виявили 1639 адміністративних порушень, пов’язаних з недотриманням встановлених урядом карантинних обмежень.

У 40-річної хмельничанки поліцейські вилучили посилку з синтетичними наркотиками

Працівники поліції затримали жінку біля одного з поштових відділень. У неї вилучили 19 згортків та 2 поліетиленові пакети з синтетичними наркотиками.

На Хмельниччині переважають іспанські та італійські штами коронавірусу

Такі висновки зроблені після дослідження зразків біологічних матеріалів, взятих у хворих на COVID-19 мешканців Хмельниччини.

Красилівські надзвичайники надали допомогу потерпілому в ДТП

24 січня о 15:35 на пункт зв’язку 14 Державної пожежно-рятувальної частини м. Красилів надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Сушки Красилівського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися автомобілі Geely MK та Toyota Land Cruiser.

Полонський район: рятувальники визволили собаку з льодяної пастки

24 січня о 12:30 до Служби «101» надійшло повідомлення про те, що  в м. Полонне на вул. Академіка Герасимчука у річку Хомора, під лід провалився пес, який не в змозі  самостійно вибратися.

У Хмельницькому 12 житлових кооперативів ухилялися від сплати податків? Слідство шукає відповіді понад пів року

Хмельницький міськрайонний суд продовжив на шість місяців розслідування справи з ймовірного ухилення від сплати податків 12 житловими кооперативами Хмельницького.

Популярне