Новини за 04.09.2019

Версія про не причетність не пройшла: суд оштрафував і на рік позбавив водійських прав 23-річного ярмолинчанина

Ярмолинецький районний суд визнав 23-річного жителя Ярмолинець винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного сп’яніння), оштрафував його на 10200 гривень і на 1 рік позбавив права керувати транспортними засобами.

На Хмельниччині прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом завищення вартості медичного обладнання під час процедури державної закупівлі

Реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, органи прокуратури Хмельниччини проводять роботу із захисту інтересів держави під час використання бюджетних коштів, у тому числі під час проведення публічних закупівель.

На річці Хомора зафіксували масову загибель риби

На «гарячу лінію» Управління Державного агентства рибного господарства у Хмельницькій області надійшло повідомлення про факт загибелі риби на р. Хомора, в адміністративних межах м. Полонне.

Комунальні служби усувають ямковість на дорогах Хмельницького

Управління житлово-комунального господарства цьогоріч виконує значний обсяг робіт з поточного ремонту асфальтобетонного покриття доріг міста. Крім ремонту покриття доріг суцільним методом, дорожники виконують ямковий ремонт асфальтобетонного покриття автошляхів. Більшість із запланованих поточних ремонтів вже зроблено.

У Хмельницькому поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувався 65-річний мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 вересня близько 16.00 години на перехресті вулиць Пілотської та Трудової

За зберігання і серійний збут канабісу судитимуть 33-річну шепетівчанку

Незаконне придбання, зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів з метою збуту та збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинені повторно (частина 2 статті 307 Кримінального кодексу України), шепетівські слідчі інкримінують 33-річній жительці Шепетівки.

Протягом серпня зафіксовано порушень на майже 18 тис. грн, – Хмельницький рибоохоронний патруль

У період з 1 по 31 серпня 2019 року Хмельницьким рибоохоронним патрулем здійснено 59 рибоохоронних рейдів на водоймах та ринках області. У результаті проведених заходів викрито 79 правопорушень. Зокрема, зафіксовано 25 порушень за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства), 20 – за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства) та 11 – за ст. 88-1 КУпАП (незаконне придбання чи збут водних біоресурсів). Також складено 23 акти виявлення та вилучення безгосподарського майна.

Небезпечні ігри. Суд стягнув моральну шкоду з батьків третьокласника, котрий під час гри в школі штовхнув другокласника

Волочиський районний суд частково задовольнив позов матері другокласника сільської школи Волочиського району до матері третьокласника тієї ж школи про відшкодування моральної шкоди.

Дозвольте вийти: чи може вчитель не пустити дитину до вбиральні під час уроку?

Чи може вчитель заборонити учневі вийти під час уроку? Одразу зазначимо, що йдеться не про вийти і піти у справах на невизначений час, а про ситуацію, коли дитина справді має таку потребу, наприклад, щоб піти до туалету чи висякатися

Популярне