Новини за 31.07.2021

Таргани, пліснява, антисанітарія. Перший заступник голови облради підбив підсмуки візиту до Дунаєвецького психоневрологічного диспансеру

Перший заступник голови Хмельницької облради Володимир Гончарук поділився враженнями після відвідин Дунаєвецького психоневрологічного диспансеру.

Реклама – рушій успіху в політиці? Або Як партії та політики на Хмельниччині використовують рекламу

Окрім традиційних форм комунікації з виборцями, як от зустрічі, особисті прийоми, участь у різних публічних заходах, політики часто вдаються до реклами. Особливо популярною стала реклама в соціальних мережах. І не лише в час виборчих кампаній. Адже в такий спосіб можна не просто поінформувати про свою діяльність, а й зробити це максимально вигідно для себе, не […]

Автопарк шепетівських лісівників поповнився мотоциклами

За власні кошти ДП «Шепетівський лісгосп» закупив нові мотоцикли для покращення охорони лісів.

У Хмельницькому за півроку зареєстрували понад 300 випадків шахрайства

У Хмельницькому за півроку зареєстрували понад 300 випадків шахрайства

На Білогірщині зіткнулися два мотоцикли

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 29 липня, близько 21.30 години  у с. Йосипівці, що на Білогірщині.

На Хмельниччині підприємець неправомірно використовував землі вартістю 1,5 млн грн

Під час судового розгляду позову Летичівської окружної прокуратури розірвано договір про використання суб’єктом господарювання 15 га землі, наданої на праві постійного користування дитячому будинку-інтернату.

На Хмельниччині поліцейський офіцер громади розшукав пенсіонера, який ще у березні зник із дому

ПОГ Ямпільської тергромади, що на Білогірщині, Олег Палига розшукав 63-річного пенсіонера у Ковелі на Волині, більше як за 200 км від домівки. Зараз дідусь уже вдома, поряд із рідними.

“Схід і Захід разом”: через Хмельниччину проляже маршрут надмарафонського пробігу

З нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України за підтримки Львівської обласної ради, Федерації легкої атлетики Львівської області та ініціативної групи депутатів І демократичного скликання Львівської міської ради в Україні відбудеться надмарафонський пробіг “Схід і Захід разом”. Метою заходу є утвердження ідеї незалежності і державності України та популяризація здорового способу життя.

Забруднення річки Красилівським ПВКГ обійшлось у понад 1 млн грн

Суд зобов’язав Красилівське підприємство водопровідно-каналізаційного господарства заплатити 1 млн 368 тис 662 грн штрафу за забруднення річки Случ.

ДБР затримало «на гарячому» посадовців поліції Хмельниччини, які за приховування злочинів вимагали 10 тис. доларів США

Працівники Територіального управління ДБР Хмельницького спільно із ДВБ Нацполіції затримали двох начальників секторів кримінальної поліції Хмельницького районного управління поліції, які вимагали гроші у дружини фігуранта кримінального провадження.

Популярне