Новини за 27.03.2023

У весняно-літній період в області функціонуватиме 100 Пунктів Незламності

У зв’язку із низьким рівнем відвідування, значними витратами на функціонування пунктів незламності та відсутністю відключень світла, на черговому засіданні регіонального координаційного штабу було розглянуто питання щодо функціонування пунктів незламності у весняно-літній період 2023 року.

33-річний шепетівчанин проведе 8 років за ґратами за побиття знайомого до смерті та серію крадіжок

Наприкінці листопада 2021 року у м. Шепетівка зловмисник під час суперечки вдарив свого співчарочника кулаком в голову.

У Полонному п’яний водій травмував велосипедиста та зник з місця події

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 26 березня у місті Полонне. Повідомлення про наїзд на велосипедиста надійшло на лінію «102» близько 12:00 години.

На Хмельниччині горіли екскаватор та вантажівка з деревним вугіллям

На Хмельниччині вогнеборці 25 березня двічі ліквідовували пожежі транспортних засобів. На станції Дунаївці горіла вантажівка з причепом, у якому було деревне вугілля, а у Хмельницькому загорівся екскаватор.

У Хмельницькому відбувся марафон на підтримку воїнів-визволителів

Сьогодні в обласному центрі відбувся благодійний забіг на підтримку Гвардії Наступу. Основна мета забігу – зібрати кошти для потреб українських захисників та підтримати їх у визвольній боротьбі за наші території.

У Кам’янці-Подільському чоловік зірвався зі скелі

26 березня о 18:46 надійшло повідомлення про те, що на вул. Карвасари у м. Кам’янець-Подільський сталася надзвичайна подія — зі скелі впав 43-річний чоловік.

Популярне