Новини за 27.04.2021

У Славуті завдяки камерам спостереження поліцейські оперативно встановили особу крадія

39-річний рецидивіст викрав жіночу сумочку, в якій було 1800 гривень. Його дії зафіксували міські камери спостереження, що допомогло правоохоронцям швидко розкрити злочин.

У комунальну власність передано гуртожиток вартістю 9 млн грн – мешканці отримали право на приватизацію житла

За результатами розгляду позовної заяви Шепетівської окружної прокуратури рішенням Господарського суду Хмельницької області у комунальну власність територіальної громади міста Шепетівка зобов’язано прийняти гуртожиток загальною площею понад 2400 м кв вартістю 9 млн грн.

Екологи вимагатимуть примусового стягнення коштів з ХКП «Спецкомунтранс»

Інспекцією з метою розгляду звернення мешканця обласного центру, який скаржився на забруднення озера в мікрорайоні Озерна, у період з 11 по 19 лютого поточного року була проведена позапланова перевірка Хмельницького комунального підприємства «Спецкомунтранс», який є балансоутримувачем міського полігону твердих побутових відходів.

Поліцейські розшукали жінку, яка у Старокостянтинові обікрала 18-річну студентку

43-річна зловмисниця викрала в потерпілої ювелірні вироби. Частину викраденого поліцейські у неї вилучили. Решту підозрювана продала і витратила кошти на власний розсуд.

У Нетішині рятувальники надали допомогу працівникам поліції

26 квітня об 11:25 до Служби порятунку надійшло повідомлення від чергового районного відділку поліції про те, що потрібна допомога у відчиненні вхідних дверей квартири, де перебуває громадянин, який другий день поспіль не виходить на зв’язок.

Популярне