Новини за 04.11.2019

За крадіжку з квартири власної бабусі юнак отримав рік випробувального строку

«Визнати винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 185, ч. 2 ст. 185 КК України та призначити покарання: за ч. 1 ст. 185 КК України у виді позбавлення волі строком на 1 рік; за ч. 2 ст. 185 КК України у виді позбавлення волі строком на 2 роки. На підставі ч. 1 ст. 70 КК України, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим призначити остаточне покарання у виді позбавлення волі строком на 2 роки.

На Хмельниччині автомобіль протаранив електроопору

Потерпілого водія легківки довелося вирізати з салону авто рятувальникам.

На Хмельниччині на хабарі затримали завідуючого одного з районних секторів міграційної служби

Чоловік вимагав і отримав неправомірну вигоду в розмірі 4-х тисяч гривень за пришвидшення та позачергову видачу паспортів громадянина України для виїзду за кордон.

Полонський суд виніс вирок крадієві електроінструментів та велосипедів

Полонський районний суд визнав винним 40-річного полончанина, обвинуваченого у крадіжці, поєднаній з проникненням у житло (частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України) та у крадіжці, вчиненій повторно (частина 2 статті 185 Кримінального кодексу України) й призначив остаточне покарання у виді 3 років позбавлення волі.

На Хмельниччині поліцейські оперативно розшукали викрадений автомобіль

Перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, 24-річний молодик вирішив покататися і викрав у свого дядька «ВАЗ 2105».

До семи років позбавлення волі засуджено чернівчанина за замах на вбивство мешканця Ізяславського району

Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину чернівчанина, який вчинив замах на умисне вбивство свого знайомого.

У Хмельницькому в результаті зіткнення двох автомобілів травмувалися обидва водії

Слідчі Хмельницького відділу поліції з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди, у якій травмувалися двоє водіїв.

Хмельниччина: минулої доби вогнеборці двічі залучалися до ліквідації пожеж, на одній із яких загинув 45-річний чоловік

За минулу добу в області сталося дві пожежі і обидві — у Чемеровецькому районі, одна з яких виявилась смертельною.

У “Хмельницький слідчий ізолятор” підкинули пакунок з рогаткою

03 листопада 2019 року співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено чергову спробу потрапляння до охоронюваної зони установи значної кількості заборонених речовин.

До 9 років позбавлення волі засуджено мешканця Донецької області, який вчинив розбій у м. Кам’янці-Подільському

Працівниками Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури у суді доведено вину 37-річного мешканця м. Маріуполь Донецької області у вчиненні розбою.

Популярне