Новини за 19.02.2024

Одразу три звістки про загибель на фронті військовослужбовців прийшли у громаду на Хмельниччині

У Городоцькій міській раді повідомили про загибель на фронті трьох військовослужбовців громади – Богдана Гаврилюка, Андрія Огороднічука та Володимира Рикуна.

У Хмельницькому за два мільйони відремонтують й обстежать ліфти

Більшість хмельницьких ліфтів старші 25 років, а відтак їх експлуатаційний ресурс вичерпаний. У громаді починають капітально ремонтувати ліфти.

На Хмельниччині 36-річний чоловік, який вдарив кулаком в голову поліцейського, отримав рік іспитового терміну

Чемеровецький районний суд Хмельницької області ухвалив вирок 36-річному жителеві Кам’янець-Подільського району, що вдарив кулаком в голову поліцейського.

Лабораторія в Славуті отримала атестат європейської акредитації

Клі­ні­ко-ді­аг­ностич­на ла­бо­ра­то­рія Сла­вутсь­кої місь­кої лі­кар­ні пер­шою в Ук­ра­їні се­ред ко­му­наль­них зак­ла­дів місь­ко­го та район­но­го ти­пу, от­ри­ма­ла атес­тат єв­ро­пей­ської ак­ре­ди­та­ції ДСТУ ISO 15:189.

У Хмельницькому суд оштрафував комунальника, який під час прибирання снігу пошкодив припаркований автомобіль

Згідно з матеріалами справи, 14.01.2024 року о 14 годині 20 хвилин в Хмельницькому по вул. Руданського, 23, водій, під час прибирання снігу транспортним засобом МАЗ (спеціалізований з ковшом), здійснюючи об`їзд припаркованого автомобіля Renault Zoe, не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечного бокового інтервалу та допустив зіткнення з вищезазначеним припаркованим автомобілем.

Популярне